Geen categorie

ASCENTIE en CORONA – deel 3

Vanmorgen kreeg ik van Zingdad zijn laatste channeling van Adamu over het Coronavirus, of gaat het toch niet over Corona? Zelf noem ik het de Corona-hysterie, maar hoe ziet Adamu dat?

Vorige delen gemist?      Deel 1   Deel 2

welcomeLiever het Engelse origineel?

Adamu begint zijn betoog met de uitspraak dat er sprake is van een Corona-hype in het collectieve bewustzijn en dat het tijd is om enkele zaadjes van bewustwording te planten. Hij gaat verder met:

“Het gaat niet om het Coronavirus, maar om bewustzijn. Wat het Coronavirus betreft, werden jullie belogen en misleid. De grote aantallen zieken die gerapporteerd werden en worden zijn vreselijk overdreven, waardoor er uiterst incorrecte gevolgtrekkingen worden gemaakt over het virus en over de impact op jou, individueel en op jullie, collectief gezien.

tobias-rehbein-V-Yqt0PzZAU-unsplash

Foto: Tobias Rehbein

Het sterftecijfer wordt sterk opgeblazen door bepaalde samenhangen tot oorzaken te verklaren en dat is medische fraude. Mensen die ernstig ziek zijn met kanker, hartziekten en dergelijke en besmet raken met het Coronavirus, of mensen die sterven door een verkeersongeval en dan getest worden en blijken besmet te zijn, worden dan tot Coronadoden verklaard. Dit gebeurt echt en zo wordt het dodenaantal kunstmatig omhooggeschroefd.

Wat betekent dit allemaal?

Corona is veel besmettelijker dan werd gerapporteerd. Er zijn heel wat meer mensen besmet dan wordt aangenomen. Jij kunt het al hebben gehad zonder het gemerkt te hebben. Misschien had je een beetje koorts of keelpijn of kuchtte je wat. Het kwam en het ging en stelde in feite niets voor.

Er zijn dus veel meer mensen besmet en wat betekent dit?  Het betekent dat het virus veel minder gevaarlijk is dan wat je wordt verteld.

mikael-seegen-jX6WXNkvsPs-unsplash

Foto: Mikael Seegen

De meeste mensen die besmet zijn worden helemaal niet ziek. Dus het aantal mensen dat in ziekenhuizen moet worden behandeld is veel lager dan jullie wordt voorgehouden. Het aantal mensen die echt sterven aan het virus is veel lager dan wordt verteld. De mensen die sterven,  doen dat overwegend door andere oorzaken.

De vraag is: Wat kun je doen met deze informatie? Enkel dit: Ben je behoorlijk ziek, dan moet je ook alle voorzorgsmaatregelen volgen: zelfisolatie, sociale afstand bewaren, handen wassen en masker dragen.

daniel-jerico-LJktZVGNkHk-unsplash

Foto: Daniel Jerico

Ieder ander zou gewoon moeten werken, waardoor je bewijst onafhankelijk te zijn en duidelijk maakt dat je zelf verantwoordelijkheid neemt en toont dat je best instaat bent om voor jezelf te zorgen door gezond te blijven, ook als dit een heel nieuwe wending in je leven moet nemen.

Immuniteit heeft niet alleen met fysieke gezondheid te maken, maar ook met je emotionele, mentale en spirituele toestand. Neem verantwoordelijkheid voor je gedachten en werk ook voor je spirituele gezondheid. Je immuunsysteem zal dan volgen en beter functioneren.

Praktisch: Het bewustzijnspad begint met dagelijks de eenheids-bewustzijns-protocollen toe te passen. Natuurlijk kun je dat zelf uitzoeken of door een speciaal programma te volgen of een spirituele techniek toe te passen. Dit om je bewustzijn werkelijk naar een hoger niveau te brengen, om je Goddelijkheid in je lichaam te brengen, je trilling te verhogen en door een aura van welzijn om je heen te creëren.

Dagelijks mediteren zal je helpen om te ontwaken en zal het innerlijke Goddelijk Licht activeren om jezelf en anderen te genezen. Hierdoor schep je een nieuwe realiteit voor jezelf. Het laat je toe om ook je toekomstige ervaringen op een hoger niveau te brengen. Dit is onvoorstelbaar powerful, vrienden, want het zal je stapsgewijze leiden naar nieuwe ontdekkingen.

omid-armin-a5EbQpl-IHw-unsplash

Foto: Amid Armin

De eerste stap is de dagelijkse meditatie, want het mediteren ontsteekt het innerlijk Goddelijk Licht. Begin met de koers van je leven te veranderen, verander je tijdlijn.

Het is tijd voor verrukking en voor een nieuwe werkelijkheid.”

Op de website van Zingdad kun je leren hoe te mediteren. Dat is natuurlijk in het Engels:

https://zingdad.com/dli

Houd je het liever bij het Nederlands, dan kun je een geleide meditatie als mp3-bestand via mijn website bestellen (Bijdrage: 12€). Door deze meditatie worden alle belangrijke verbindingen tot stand gebracht,  met moeder Aarde, met het Goddelijke, maar ook met je eigen Engelen en Spirituele Helpers.  Deze oefening brengt je tot kort bij je eigen ziel en in het Veld van Eenheid. Je kunt je ziel dan ook vragen stellen en zo de antwoorden in jezelf vinden.

Adamu heeft het verder over de fysieke, emotionele en spirituele gezondheid. Door mijn werk help ik mensen om dat te bereiken. Dit door persoonlijke sessies, die ook via Skype kunnen plaatsvinden. Hier meer info.

Het startpunt is meestal een aura- en chakrareading die mij toelaat om de blokkades in het energieveld waar te nemen, waardoor een optimale, aangepaste behandeling kan plaats vinden. 

004

Lieve mensen, wat dit virus betreft: laten we niet reageren door te zeggen: “Dat zou zo niet moeten zijn”. We weten toch dat al het oude, dat wat in de Nieuwe Energie niet thuishoort, moet verdwijnen. Laten we daarom beseffen dat wij dankzij de corrupte wetenschappers en politici met onze neus op onze eigen verantwoordelijkheid en creativiteit worden gedrukt. En verliezen we onze baan of staat hierdoor onze onderneming op de rand van het faillissement, laten we dan bedenken dat we steeds onze eigen werkelijkheid scheppen, bewust of onbewust. Er zijn geen daders of slachtoffers. We hebben ook gekozen om in deze tijd, inclusief de Coronahysterie, te incarneren.  Besluiten we daarom om een nieuwe draai aan onze toekomst te geven door te kiezen wat we werkelijk willen leven, natuurlijk dat, waar ons hart naar roept, dan kunnen we verder op onze innerlijke leiding, op onze eigen Goddelijkheid vertrouwen en zullen we zien dat alles goed komt. Daarom is meditatie nu zo belangrijk.

 

 

 

 

Een gedachte over “ASCENTIE en CORONA – deel 3”

  1. Dat kan niet zo een twee drie,want het zou een heel lang verhaal worden.Een paar dingen:de voedingsadviezen volg ik al min of meer,heb afspraken met een diëtiste,heel leuk. Al aan het begin van de corona-crisis heb ik gezegd,dat ik me niet bang laat maken,en ik heb allerlei wildvreemde mensen op hun innerlijke kracht gewezen.Ik stuur kaartjes—eigenlijk aquarellen—en affirmaties naar eenzame mensen in verzorgingshuizen,en ook naar instellingen voor daklozenopvang;éen hier in Arnhem en één in London. Ik heb al een paar nogal ontroerende reacties gehad.Roel en ik zijn het erover eens,dat deze crisis het beste in mensen naar boven kan halen,en dat zien we ook gebeuren;zo heb ik al verschillende keren van mensen hulp aangeboden gekregen—die ik tot nog toe niet nodig had,maar toch.De Quakers gaan ook gewoon door,niet live,maar via skype of in mijn geval per telefoon.Mooi is,dat zo mensen over de hele wereld aan onze bijeenkomsten kunnen meedoen. Ik kan -meestal – goed tegen alleen zijn;af en toe lijkt mijn huis net een klooster. Maar bij mooi weer zit ik veel in de tuin,en de buren spreek ik over de heg.We hopen allebei,dat de samenleving er straks wat warmer,menselijker en vriendelijker zal komen uitzien.Ik ben ervan overtuigd geraakt,dat de mensen in wezen goed zijn—alleen moeten sommigen dat eerst nog ontdekken.In het begin heb ik een studie gemaakt van wilde,eetbare en medicinale planten,voor als de economie instort—wat ik al zag aankomen–en mijn moestuintje begint er steeds meer op te lijken—in een stadstuin met slechte grond.Goed,ik ga misschien langs andere wegen dan jij,of Machteld—met wie ik wel wat affiniteit voel—,maar we komen elkaar herhaaldelijk tegen–in de geest,Ik kan mijn beroep niet meer uitoefenen,al ga ik door met schilderen. Dat ik mijn creativiteit in dienst kan stellen van een hoger doel—kaartjes en affirmaties— doet me heel goed. Ik studeer veel gitaar,maar optreden kan ik voorlopig wel vergeten. Wel heb ik al eens gezongen met het raam open. Ik overleef wel,denk ik.Blijf in het Licht staan—groetjes van Irene.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s