Ascentie, Dualiteit, Illuminati

WERELD IN BEWEGING – 16

Over: Het is een bijzonder spannende tijd. Wij weten hoe de huidige ‘strijd’ tussen de krachten van het Licht en de duisternis eindigt. Maar toch, de weg naar de uiteindelijke bevrijding van het juk en de ascentie naar de vijfde dimensie van bewustzijn blijft spannend. – Aanrader: Ook Christina zegt in haar laatste boek dat uiteindelijk alles goed komt – Financierde Zuckerberg de fraude? – Wat kunnen we concreet doen?

Zoals ze onlangs van ‘boven’ zeiden: “Kijk je alleen naar het Licht dan mis je de helft van het spel.” Om te begrijpen hoe DEEP STATE in Nederland te werk gaat, hoeven we maar even te kijken hoe ze het in de V.S. voor elkaar kregen. Voor mensen, die zin en tijd hebben om er echt diep in te duiken, die vinden in de verdere tekst links naar veel meer informatie. Maar vaak hebben we ook genoeg door een samenvatting en zien dan wel wat er al dan niet resoneert met onze innerlijke waarheid, met ons gevoel en of we er al dan niet meer van willen weten.

Wat Nederland betreft, de methode van DEEP STATE is het bespioneren van mensen om hun aansluitend te kunnen chanteren en ze zo te dwingen om hun agenda uit te voeren of gewoon door omkoping. Zo hebben ze wereldwijd mensen op sleutelposities kunnen plaatsen om de nieuwe wereld orde te kunnen vestigen. We hoeven maar te kijken welke machthebbers of politici zich hier vóór het volk inzetten of zich tegen het volk keren. Wie waren er ook weer vóór het invoeren van de mondkapjesplicht dat geen wetenschappelijke onderbouwing kent, maar toch een (duister) doel: ‘gedragsbeïnvloeding’ dient?

Hier volgt het opzienbarend interview met Generaal Michael Flynn over het verraad jegens het Amerikaanse volk en over de identiteit van ‘KRAKEN’ het woord dat onlangs door Sydney Powell werd genoemd.

Zondag 29 november 2020:

Maar eerst een samenvatting van het interview met Generaal Thomas McInerney door Mike Adams.

Lees hier het hele interview in het Engels

Generaal Thomas McInerney

’HAMMER‘ en diverse cyberwapens werden vroeger door de VS gebruikt tegen andere landen, nu worden de wapens tegen ons (het Amerikaanse volk) ingezet. Obama zit ook hier achter.

Ontwerper van ’HAMMER‘ en ’SCORECARD‘ is Dennis Montgomery

Dennis, voormalig CIA-analist, werd klokkenluider

Fox News liep over naar de kant die zich tegen Amerika keert. Coördinatoren van DEEP STATE rekruteerden de hele Amerikaanse media en Big Tech om de Republiek te verslaan en de Amerikaanse grondwet buiten werking te zetten.

De deadline van 14 december doet er niet toe. President Trump zou het Witte Huis niet moeten verlaten tot alle feiten aangaande de verkiezingsdiefstal zijn geanalyseerd, met inbegrip van het tellen van de stemmen die door frauduleuze elektronische manipulatie van stemmachines werden veroorzaakt.

Het feit dat alle vijf ’slagveldstaten‘ tegelijk ophielden met tellen, toont voorafgaande coördinatie aan door verkiezingsambtenaren in deze vijf staten. Toen gebruikten ze ’HAMMER‘ en SCORECARD‘, plus ‘DOMINION’, om Joe Biden aan de leiding te krijgen. Het is een “wiskundige onmogelijkheid” de manier waarop de stemmen binnenkwamen. Er werd een algoritme gebruikt.

Er werden 1,8 miljoen stembiljetten naar de mensen gemaild. 2,5 miljoen kwamen terug binnen. Iemand had een drukpers en was ze aan het uitprinten.

Het 305e Bataljon militaire inlichtingendienst wordt “KRAKEN” genoemd.

China, Iran, Rusland waren allemaal betrokken bij het manipuleren van stemmen.

Het ’US Special Forces Command‘ nam servers van de CIA in Frankfurt in beslag.

Bevestigd wordt ook dat er Amerikaanse soldaten zijn gedood tijdens de aanval op de CIA-server farm in Frankfurt.

Chris Krebs directeur van de CISA (Amerikaanse dienst om cyberaanvallen te voorkomen) heeft verraad gepleegd en maakt deel uit van de staatsgreep.

Chris Krebs

Wat er tijdens de verkiezingen is gebeurd, is verraad op het hoogste niveau, en is niet enkel een politieke zaak.

Trump kan de controle over het Witte Huis behouden, vanwege zijn eed, totdat een volledig onderzoek is afgerond en er zijn geen kunstmatige deadlines die hem kunnen tegenhouden.

De eed die de president heeft afgelegd verplicht hem het land te verdedigen tegen alle vijanden, zowel de buitenlandse als de binnenlandse. Daarom kan hij het Witte Huis niet overdragen aan politieke marionetten (Biden) die door de vijanden van Amerika (China, Iran) worden gecontroleerd.

Het grote bewijs door de in beslag genomen servers zal bij ’SCOTUS‘ (Supreme Court, het hoogste rechtsorgaan in de V.S.) komen, en niet eerder bekend worden gemaakt.

Eenmaal opgepakt zullen de verraderlijke acteurs op middenniveau met de vinger gaan wijzen naar Biden en Obama en zeggen dat ze de verraderlijke handelingen moesten uitvoeren.

De verkiezingen in Georgië zijn al gestolen door de Democraten, tenzij de de stemdiefstal nog kan worden tegen gehouden. Het is gewoon een digitale diefstal. Dit betekent dat de Senaat naar de Democraten zal gaan, tenzij deze stemfraude-infrastructuur wordt blootgelegd en openbaar wordt gemaakt.

Er komt veel chaos als we toestaan dat de regering door communisten wordt overgenomen.

Dit alles gaat tot aan de top, waarbij Joe Biden, Adam Schiff, Barack Obama en anderen betrokken zijn.

Barack Obama – Foto: Wikipedia

Tot zover de samenvatting van het interview met Generaal McInerney

President Trump – Foto: Wikipedia

Generaal Flynn:

Ik weet niet wat uw publiek is of met wie we vanavond spreken, maar ik wil u wel vertellen wat er gebeurt in dit land en dat dit nooit zou mogen gebeuren en we gaan door, er is geen twijfel in mijn gedachten, we gaan door een smeltkroes van de geschiedenis. Als we niet corrigeren wat er nu gebeurt in de komende weken, dan haat ik het om er zelfs maar aan te denken wat er in ons land zal gebeuren in het laatste deel van december en zeker in de daarop volgende maand.

Ik geloof geen seconde dat het land vicepresident Biden zal accepteren als de volgende president. Op basis van wat we weten is het waarschijnlijk de grootste fraude die ons land heeft meegemaakt in onze hele geschiedenis.

Wat we zien, wat ik zie nu ik in het midden van de zaak ben gedoken, ik zal u zeggen dat de President nu duidelijke wegen naar de overwinning heeft. De President en zijn team hebben duidelijke wegen naar de overwinning, die eigenlijk niet veel rechtsgang vereisen. Wat ze nodig hebben is veel eerlijkheid van de gekozen functionarissen en eerlijk gezegd, veel Amerikanen komen nu naar voren om ons hun verhalen te vertellen.

Honderden en honderden Amerikanen in het land treden naar voren, in verschillende staten en niet alleen in de schommelstaten, maar ook vele, vele andere staten. Zij komen met hun verhalen en getuigenissen. We hadden vandaag waarschijnlijk 10 of 12 beëdigde verklaringen uit een bepaalde staat, en omdat er een aantal bedreigingen zijn geweest voor deze mensen, deze specifieke patriotten, stuurden zij ons hun foto’s met hun beëdigde verklaring en zeiden: “Zet de mijne bovenaan de lijst, omdat ik wil dat mensen weten dat ik niet bang ben voor deze mensen die ons land en onze manier van leven bedreigen”.

Generaal Flynn – Foto Wikipedia

Ik zeg dit en zoals ik net beschreef, hebben we duidelijke wegen naar de overwinning voor deze president. Eerlijk gezegd gaat hij Pennsylvania winnen. Hij gaat Arizona winnen. Hij gaat Georgia winnen. Hij gaat Nevada winnen. Hij gaat Michigan winnen. De andere die hij ook waarschijnlijk gaat binnenhalen is Wisconsin, want er is een discrepantie in Wisconsin van 130.000 stembiljetten die ze net hebben gevonden, ze hebben het net ontdekt. Er gebeuren veel dingen en voor mij is het allemaal positief. Ik werd vandaag gevraagd op een schaal van 1 tot 10, wie de volgende president zal zijn, en ik zei, 10 het zal Donald Trump zijn. Het zal president Trump zijn. Ik twijfel er niet aan dat hij deze verkiezing heeft gewonnen met een aardverschuiving, waarschijnlijk ergens tussen de 350 en 400 stemmen van het kiescollege.

Ik kan het moeilijk een democratische partij noemen. Dat is slechts een naam, mensen, want in werkelijkheid is het de democratische socialistische partij van Amerika, die de term ’democratisch‘ met luide stem heeft overgenomen.

Adam Schiff

Dus ze blokkeren ons, ons land en onze manier van leven, en ze doen alles wat ze kunnen alsof er niets aan de hand is en dat Joe Biden onze volgende president wordt.

Ik vertel u over het niveau van de frauduleuze activiteiten, wat we gezien hebben. En wat ons gemeld werd en wordt is haast zeker crimineel gedrag, maar dat dat moet nog verder worden onderzocht. Ik weet dat er mensen bij betrokken zijn want het gaat over duizenden en duizenden, tienduizenden stembiljetten. Wat gebeurde, is dat de elektronische stemming op 3 november niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

 Op dinsdag 3 november leverde de elektronische stemming niet het resultaat op dat ze nodig hadden om Biden over de top te krijgen en de stemmen te krijgen die ze nodig hadden. Dit, omdat de systemen in wezen niet waren opgezet om het aantal stemmen naar de plek te brengen waar ze moesten zijn. Tegelijkertijd moesten ze een beetje verbergen hoe ze het deden. Getallen en dergelijke manipuleren en dat op verschillende manieren in verschillende staten doen. Toen dat gebeurde, realiseerden ze zich: “Oké, we moeten stoppen, we moeten stoppen”. Dit is ongehoord, ongekend, en dan gaat vicepresident Biden naar bed en zij sluiten de tellingen af.

Vijf staten die nacht stopten de telling. Hoe hebben we dat kunnen laten gebeuren? Daarna krijgen we de telling te zien van de vierde tot de zevende november. Er is een hele hoop bewijs over deze stembiljetfraude, en er zijn veel mensen die naar voren zijn gekomen, waarschijnlijk een paar honderd met beëdigde verklaringen. Mensen die opstonden en zeiden: “Ik ben er ziek van”. Dit waren democraten en republikeinen.

We hebben vanavond net een ander stuk gekregen uit een ander deel van het land en wel van een democraat, een vrouw die gewoon helemaal ziek en moe is van wat ze zag. Ze wist gewoon niet wat ze moest doen en ze zei uiteindelijk: ” Ik moet dit melden. Ik kan niet met mezelf leven ”. Dat is wat er gebeurt met mensen die in hun hart dat gevoel van patriottisme voelen om nog steeds te zeggen: “Kijk, ik wil niet dat mijn land in iets anders verandert, want dat is wat deze mensen willen”. Ze willen niet dat ons land de Republiek is die het is. Ze willen dat het iets anders wordt, ze willen het veranderen. Amerika fundamenteel veranderen, en is niet wat mensen willen. Mensen willen het leven leiden dat ze hebben met de vrijheden die we hebben onder deze grote constitutionele republiek.

Het is een cyber-oorlog, het is een combinatie van dingen. Het is zeker informatie. Het is hoe je informatie gebruikt, hoe je het hele ding met psychologische operaties gebruikt, je moet ervoor zorgen dat je het doelwit kiest, en dan moet herhaling van de boodschap keer op keer plaatsvinden. De enige manier waarop je dat kunt doen in een land van onze omvang, met alle manieren waarop we communiceren, is dat je in feite de media aan jouw kant krijgt. Dat heeft een aantal jaren geduurd, maar ik kan hier niet staan ​​en u vertellen dat dit niet het geval is, want dat weet iedereen.


Iedereen kent de “mainstream media”, wat een behoorlijk robuuste groep organisaties is, inclusief de technologiebedrijven, toch? Ik zeg techbedrijven, de sociale media-technologiebedrijven, alles van Facebook tot Instagram, natuurlijk Twitter, ik noemde het al. Al deze dingen, ze proberen een verhaal te beheersen en het Amerikaanse volk te vertellen wat ze moeten weten, in plaats van het Amerikaanse volk informatie te geven en ons allemaal te laten beslissen wat belangrijk is of niet.


Het is een soort oorlogsvoering. Als je de Chinese doctrine bestudeert, die kent zes fasen. De eerste vijf fasen hebben allemaal te maken met informatie. We bevinden ons in een periode van informatieoorlog die ongekend is. Ik ga hier op mijn kist staan ​​en zeggen dat de president van de Verenigde Staten van Amerika wordt gecensureerd door Amerikaanse bedrijven. Denk daar eens over na. Ik praat er een paar keer per dag over met verschillende mensen in verschillende groepen, en ik probeer te zeggen: ‘Oké, op een bepaald moment mag dat niet meer ”. Wanneer een bedrijf zegt: “Wat u net zei, meneer de president, is niet helemaal de waarheid, of als er sprake is van fraude: “die fraude is niet bewezen”. Hoe durven ze dat de president van de Verenigde Staten aan te doen, want hij zal zo geen eerlijke kans krijgen om bij de mainstream media zijn zeg te doen.. Kijk naar het interview dat hij gisteren deed, waarbij iemand tegen de president van de Verenigde Staten in zijn kantoor sprak. De president moest die man op zijn plaats zetten: ‘Praat niet zo. Praat niet zo tegen me. Praat zo niet tegen de president van de Verenigde Staten ”. Het is als een stel schoolpunkers op een schoolplein. Dat kunnen we in dit land niet hebben.

 Dit is een totaal gebrek aan respect, niet alleen voor de president. Je mag hem misschien niet en dat is prima, maar hij is de President van de Verenigde Staten van Amerika. Hij vertegenwoordigt onze vlag, onze grondwet, ons land. Alles wat we nu meemaken is eigenlijk meer dan alleen een aanval op president Trump. Dit is een aanval op de Amerikaanse Republiek, op dit geweldige land dat we hebben en op de mensen in het hele land. Ik weet dat ze er genoeg van hebben en dat ze het niet zullen accepteren. Waar ze op wachten, is het aantredent van hun eigen gekozen functionarissen in de Verenigde Staten om die hun werk te zien doen.

Als CNN of Fox News, een goeverneur of staatsecretaris in een bepaalde staat een verkiezingsuitslag bevestigen, is deze niet goedgekeurd zolang de staatswetgever (State Legislature) de verkiezing niet heeft gecertificeerd. Als de uitslag in twijfel wordt getrokken en er is een legitieme juridische basis daarvoor, dan kunnen ze niet certificeren. Het is gewoon niet de manier waarop het werkt. De media zullen dat allemaal niet ter sprake brengen. Het is triest omdat ze de leugens door onze strot proberen te duwen, maar het Amerikaanse publiek kijkt er dwars doorheen.

Sydney Powell heeft eigenlijk een aantal goede zaken gedeponeerd. Ze hebben net een ander amendement ingediend, ik geloof in Georgië. Ze hebben het in Georgia ingediend. Ze hebben het vandaag ook in Michigan ingediend, net vandaag, en waarschijnlijk in het laatste uur of twee, hebben ze net een ander amendement ingediend in Georgia, en weer terug in Michigan. Ik denk dat de volgende paar prioriteiten het kijken naar een aantal andere staten zal zijn waar er ook een aantal grote uitdagingen wachten. Je moet echt gaan graven in de dossiers in plaats van je er hier en daar oppervlakkig mee bezig te houden, want het is ons leven, het is ons land. Dit is de tijd in onze geschiedenis dat als we dit niet goed doen dat het voorbij zal zijn met dit land zoals we het kennen. Terwijl ik hier sta te praten, sta ik hier niet voor mijzelf, ik sta hier voor mijn kinderen, mijn kleinkinderen en eerlijk gezegd voor het baken van hoop dat we als land zijn. Er zijn wegen naar de overwinning dat is duidelijk. De belangrijkste staten zijn Georgië, Michigan, Arizona, Wisconsin, Nevada. Er zijn manieren waarmee de president kan winnen, en zijn team kan hem naar de marge brengen die hij nodig heeft om te winnen, zelfs zonder Pennsylvania, maar hij gaat in Pennsylvania ook winnen.

Ik ben echt niet gefrustreerd, ik ben vastbesloten, en ik ga veerkrachtig bezig blijven tegen deze aanval die door elementen in ons land in gang hebben gezet die ons proberen te vertellen, “kijk niet hier, alles komt wel goed”. Maar dat zal niet gebeuren, we kunnen dit niet hebben. We kunnen dit niet toestaan. We gaan dit rechtzetten. We gaan het rechtzetten. Het gaat goed komen. Het gaat legaal gebeuren. Het gaat op de juiste manier gebeuren. Het gaat gebeuren met Amerikaanse patriotten die van dit land houden en die vechten als krijgers en zeker op een legaal slagveld. Met mensen als Sidney Powell, zoals Rudy Giuliani en zijn team, zoals mensen als Linwood, die met hand en tand vechten. De meeste mensen weten niet eens van zijn zaak die hij in Georgia is begonnen die net is opgepakt door het 11e circuit, in Georgia. En dat is een goed teken, want dat betekent dat die ene rechter daar die dacht dat hij zijn zaak ging verwerpen, het 11e circuit het hem uit handen trok naar een niveau van beroep, omdat ze zagen dat er genoeg bewijs was. Dus, ik denk dat we hier wat vaart in gaan zetten. Er is al een onderstroom van momentum verschuiving voor de president, en ik geloof dat we aan het eind van de dag gaan zien dat hij gewonnen heeft door een massale aardverschuiving, en hij zal in januari worden ingehuldigd.

Elias: Natuurlijk gaan de Amerikanen niet terug naar zoals het was, maar naar een Nieuwe Samenleving, gebaseerd op onvoorwaardelijke Liefde en onderling respect. Ondertussen doen de klokkenluiders op elk niveau hun werk om de duistere streken aan het licht te brengen. Overigens, Denis Montgomery werd kennelijk in het Witte Huis geplaatst om President Trump te bespioneren. Meer over de aanval op President Trump, geleid door John Brennan en James Clapper.

John Brennan – Foto. Wikipedia

Werd Generaal Flynn door DEEP STATE en Obama in de val gelokt?

Obama’s top geheimagenten bespioneerden Amerika met het doel om mensen te kunnen afpersen met behulp van het geheim super bewakingssysteem HAMMER.

James Clapper – Foto. Wikipedia

GAAT DE FBI OVERSTAG?FINANCIERDE ZUCKERBERG DE FRAUDE?

De FBI gebruikt nu kennelijk de informatie over kiezersfraude die is verzameld door het Amistad Project. Dat zei de directeur van het project, Phillip Kline, maandag op Newsmax TV. Kline is de vroegere procureur-generaal van Kansas.

De FBI kijkt nu naar bewijs dat ontdekt is door de onderzoekers van Amistad, die gegevens van de regering hebben gekraakt en de echte kiezers hebben bereikt om te zien of hun stem daadwerkelijk overeenkomt met de gegevens van de regering.

“We hebben tienduizenden Republikeinse stembiljetten gevonden die niet geteld zijn.” Kline vertelde gastheer Grant Stinchfield: “We hebben honderdduizenden Republikeinen die zeggen dat ze nooit om een stembiljet hebben gevraagd, maar ze stemden afwezig door iemand anders. We hebben mensen buiten de staat geïdentificeerd die binnen de staat stemden. En dit alles vond plaats in de belangrijkste schommelstaten waar we het over hebben.”

Kline zei dat alle onderzochte gebieden honderden miljoenen dollars in hun verkiezingsbureau hebben laten gieten door Mark Zuckerberg.

Zuckerberg – Foto: Wikipedia

De CEO van Facebook, zei Kline, goot 400 miljoen dollar in de verkiezing, wat overeenkomt met de federale overheidsuitgaven, via zijn liefdadigheidsinstellingen.

“Ze betaalden de verkiezingsrechters, ze kochten de machines en Amerika werd uit de telkamer geschopt, en een miljardair werd uitgenodigd, in alle kernsteden van de schommelstaat. En dat is een overtreding van de wet.

Amistads gegevens tonen aan dat al deze veranderingen ten goede kwamen aan de Democratische bolwerken, omdat de stemming in de Republikeinse bolwerken te onderdrukken, zei Kline, en toen hadden ze de wet laten omzeilen en stemmingen doen accepteren die ze niet hadden mogen accepteren.”

Hier de Engelse versie

WAT KUNNEN WE CONCREET DOEN?

Alle bronnen vanuit de Geestelijke Wereld bevestigen dat Trump de juiste man op de juiste plaats is. Is Trump daarom een heilige? Wat mij betreft: verre daarvan. Denk maar eens aan zijn behandeling van het Palestijnse volk. Maar dat neemt niet weg dat hij doet waarvoor hij in deze incarnatie is gekomen: Het buiten spel zetten van DEEP STATE.

Een mooie analyse over Trump en zijn komende overwinning door het Engelse medium Magenta.

Zo zijn er veel meer mensen die gekomen zijn om hun steentje bij te dragen, mensen die ook niet perfect zijn, evenmin zoals wij allen, maar die wel hun rol op hun niveau met passie vervullen. We kunnen natuurlijk toekijken hoe deze dappere mensen, die hun hoofd uitsteken, alles voor ons op het 3D platform opknappen en ons enkel met het Licht en meditatie bezig houden. Natuurlijk is de focus op het Licht in deze fase van het ascentieproces essentieel, evenals het scheppen van de Nieuwe Samenleving en onze persoonlijke realiteit door deze steeds weer te visualiseren en aansluitend ook los te laten: niet mijn wil, maar uw wil geschiede.

Persoonlijk vind ik het even belangrijk om de mensen die de samenzwering van de machthebbers steeds weer openbaren te ondersteunen. Het bijhouden van de websites van bijvoorbeeld BLCKBX, van café Weltschmerz, van Jensen.nl, ThePostOnLine, Lange Frans om er enkele te noemen kost veel geld. Donaties zijn daarom uiterst welkom. Al maken we maandelijks maar vijf of zelfs twee euro over naar deze sites dan maakt dat een reuze verschil om die initiatieven levensvatbaar te houden en sparen we nog iets als we de leugenpers afbestellen en op de hoogte blijven wat er werkelijk speelt. Overigens komt de informatie, die we echt moeten weten steeds op de een of andere manier naar ons toe. Andere initiatieven, geschreven pers die ondersteuning nodig heeft:

Gezond Verstand, De Andere Krant, Onafhankelijke Pers Nederland of lid worden van het onafhankelijke TV station Ongehoord Nederland. Als we geld geven, geven we ook energie, laten we het universum weten dat we hun bestaan belangrijk vinden, ook als we het niet met alles eens zijn, enkel en alleen omdat we vinden dat er platforms moeten zijn waar mensen in deze tijd ongecensureerd hun mening kwijt kunnen.

Ook belangrijke ontwikkeling in het buitenland ondersteunen.

Een dergelijke ontwikkeling is de campagne van Brian Rose om volgend jaar tot burgemeester van Londen te worden verkozen. Brian is een zakenman, for sure, maar ook de man die het Freedom Platform heeft gestart, waar onder andere David Icke regelmatig te gast is nadat hij door alle Social Media geblokkeerd werd. Als je even de tijd neemt om zijn programma door te nemen dan voel je dat hij er echt voor de mensen en hun vrijheid staat. Hier zijn visie over de lockdowns. Als deze man inderdaad burgemeester wordt, dan zal dat zeker wereldwijd een sneeuwbal effect kennen. Mensen zullen ook hier opstaan en hun burgemeester zelf willen kiezen. Vandaar dat ik ook zijn campagne bescheiden financieel heb gesteund. Natuurlijk moet ook ieder hier zijn gevoel en intuïtie volgen.

Lieve mensen, ja, het is een uiterst spannende tijd. Langzaam beginnen de maskers te vallen, komt het duister in het Licht. Zoals ik boven al schreef, laten we even kennis nemen wat er op het wereldtoneel gebeurt om ons dan weer te focussen op het Licht en door onze meditaties ons het eenheidsbewustzijn eigen te maken. Hier hulp bij nodig? De Veld van Eenheid Meditatie

Een gedachte over “WERELD IN BEWEGING – 16”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s