Ascentie, Celwerk, Dualiteit, Healing

SUNNY SIDE – 1

BOODSCHAP VAN HET BRITSE MEDIUM MAGENTA

Kies nog voor de 21e december voor 3D of 5D. Ik kan haar boodschap alleen maar bijtreden. Een vriend zei me vandaag dat hij die keuze zelfs verschillende malen per dag uitspreekt, wat ik zelf ook doe. Je kunt dat voor de Schepper, Bron of voor het Universum doen. En vergeet ook de wereldwijde meditatie op 21 december niet!

Hier het Engels origineel:

UIT EIGEN ERVARING

Ik heb heel goede ervaringen met de Readings / Channelings van Dwaro, een medium uit Zuid Afrika. Dit voor mezelf en voor cliënten. Ik combineer ook wel mijn eigen readings met de hare voor mijn cliënten omdat die elkaar prachtig aanvullen, want zij ziet weer andere aspecten dan die ik in iemands aura waarneem. Hier haar website, mocht u behoefte voelen om bij haar rechtstreeks een reading van een uur via Skype aan te vragen.

Mocht u slechts één voor u belangrijke vraag hebben, dan kunt u die ook via mij aan haar stellen, u krijgt dan haar diepgaande antwoorden, die ik uitschrijf en in het Nederlands vertaal.. Dat scheelt natuurlijk ook in de bijdrage. Meer informatie: mail@elias-medium.info

Osteopathie in Zutphen

Toen ik onlangs last had van een acute Lumbago werd ik in één behandeling geholpen door Simone van Es. Zij werkt heel zacht, een praktisch energetische en doeltreffende behandeling, want mijn rug voelde weer helemaal in balans.

Even Jezus bellen – 1

Mijn kanaal is een healing kanaal voor het Christus healing- en Transformatielicht. Om dat kanaal te kunnen opbouwen werd ik jarenlang door Jezus begeleid en opgeleid, voornamelijk door aan mezelf te werken. Die communicatie gebeurde via een medium in Zuid Duitsland, die ik een keer per week belde. Zij opende dan haar kanaal en zo kon Jezus meteen tot me spreken en me weer nieuw ‘huiswerk’ geven. Vaak maakten ook andere bronnen van dit kanaal gebruik, zoals mijn eigen ziel of andere Lichtwezens.

Ofschoon ik ook direct door Jezus geïnspireerd werd en wordt bij het schrijven, tijdens mijn seminars of het werken met cliënten, was dat kanaal voor mij echt een zegen, maar het was ook een diepe wens om zo’n ander kanaal te kunnen openen, een kanaal waardoor Jezus ook kon spreken, zoals door dat andere medium in Duitsland. Jezus kende natuurlijk die wens en zei eens, waarschijnlijk bij wijze van troost: ‘weet je, er zijn velen waardoor ik kan spreken, maar weinigen waardoor ik kan werken zoals ik dat door jou kan doen’. Natuurlijk was ik heel, heel dankbaar voor dat wat me al gegeven werd, maar ik heb nog altijd het gevoel dat dat andere kanaal op zekere dag ook klaar zal zijn.

Door die verbinding met Jezus heb ik ontzettend veel geleerd en dat heeft mijn persoonlijke evolutie een enorme boost gegeven. Over mijn evolutie gesproken, ik heb vaker een vraag gehad, hoe mijn spiritueel pad een aanvang nam. Op die vraag zal ik via deze blog vanaf volgende keer gaan antwoorden.

MIJN KERSTVERHAAL NOG NIET GELEZEN? OF MISSCHIEN HERLEZEN?

1140x350-kerstverhaal

5 gedachten over “SUNNY SIDE – 1”

 1. Dank voor alles, maar heb vraag over wereldmeditatie,
  Ik zie veel verschillende tijden voorbij komen, 2 uur nl tijd tot 19,22 nl tijd.
  Kortom ik begrijp dat je de hele dag door kunt mediteren, maar wat is volgens jouw een goede tijd,
  Ik hoor het graag van je.

  Lieve groet

  Like

  1. Lieve Sanne, voor mij maakt het niet uit welke je kiest. De kracht van de intentie om deel te nemen aan deze wereldwijde meditatie maakt dat het toch tot één geheel wordt samengevoegd. De lineaire tijd, zoals wij die hier kennen heeft enkel hier en dan nog een beperkte betekenis en bestaat niet in de andere werelden en dimensies. We kunnen ons overigens al steeds meer van dat lineaire tijdsbegrip ontdoen door ons te concentreren op kwaliteit in plaats van duur. Lichtvolle groeten, Elias

   Like

 2. Allerlei mediums en paragnosten peppen een astrologisch aandachtsmomentje absurd op. Er wordt veel manipulatie lulkoek over ons uitgestort, met valse hoop, valse angsten en valse motieven. Luister maar naar zoiets als het Ashtar Commando, gewoon een politieke trol. Ale beroepsastroloog relativeer ik maar veel tegenwoordig. Een transit zoals die van de langzame planeten Saturnus en Jupiter heeft een lange aanloop en afloop. Dat er op 21 december plots veel extra drama zou komen, is geheel onwaarschijnlijk. Mondiale meditatie op zo’n haast willekeurig moment helpt bepaald niet als tegenwicht voor de leugens die de overheid over ons heen dondert. Nu is er plots weer een nog demonischer Covid-mutatie verschenen? Gij geleuft het?! En dan moeten meteen de grenzen dicht? Weg met de buitenlanders! Het is zeker een tijd waarin de bokken van de schapen gescheiden worden, maar de norm is dan bang, gezagsgetrouw en onkritisch. Die gaan de moderne gaskamer in.

  Like

  1. De kern en het mooie van de Nieuwe Tijd is onvoorwaardelijke Liefde en dus respect voor elkaars mening, elkaars waarheid en natuurlijk, absolute vrijheid, de vrijheid die we in feite altijd hebben, dus ook nu, zelfs als we zouden worden opgesloten kunnen we nog innerlijk vrij zijn.

   De waarheid is dat we allen een andere weg bewandelen. Andere mensen hebben soms nog pijnlijke ervaringen nodig, die wij al hebben doorleefd. De energie uitstoot op 21 december heb ik zelf heel sterk ervaren en dat de hele dag door. En toen ik s-avonds bij het uitlaten van de hond naar de hemel keek, was die voor mij van een donkere tint blauw met een neiging naar het violet. En toch was de hele hemel overal en helemaal verlicht en dat terwijl het regende. Ik hoefde ook mijn lamp niet aan te doen op het normaal duistere pad achter de tuinen van de woningen. Het kan best zijn dat anderen het niet gezien hebben, maar dat was op dat moment mijn werkelijkheid, mijn waarheid.

   Onvoorwaardelijke Liefde houdt me altijd voor om anderen niet te veroordelen, wat niet betekent dat we onze ogen moeten sluiten voor wat de duistere kant allemaal uitspookt. We kunnen ons gerust blijven informeren via betrouwbare bronnen, zonder onze trilling daardoor naar beneden te laten trekken. Mocht dat het geval zijn, dan staan we er nog niet boven, maar reageren emotioneel. In een dergelijk geval richten we ons beter op het Licht, laten de duisternis voor wat het is en werken ondertussen onze innerlijke processen of verdrongen emoties af tot we er wel boven kunnen staan.

   Ik ben zeker niet de enige die aanneemt dat er een soort scheiding op handen is. En dat ieder vrij is om te kiezen om welke kant op te gaan: 3D dualiteit of 5D werkelijkheid. Die scheiding is eigenlijk ook een illusie, want op een hoger niveau zijn we allen één. Toen ik in het begin van de mondkapjes ‘verplichting’ mensen zelfs op de fiets met zo’n ding op zag, kreeg ik een raar gevoel in mijn maag. Nu reageer ik met te denken/voelen: dat is God die door dat mens ervaart hoe het is om zo rond te lopen /fietsen. Of, het is een andere uitgave van mezelf die gekozen heeft voor die ervaring.

   Naar mijn idee is onze regering, als pionnen van de duistere krachten geen lang leven meer beschoren. Ik kijk geduldig uit naar het moment dat deze mensen voor de waarheidscommissie van het volk moeten verschijnen om rekenschap af te leggen. Ondertussen focus ik op het Hier en Nu en tracht daar maximaal positief aanwezig te zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s