Geen categorie

WERELD IN BEWEGING – 18

Staan de grote onthullingen voor de deur?

6 januari 2021: De val van de Cabal?

In november, bij het begin van de tweede lockdown, kreeg Magenta van de ’Raad van Negen‘ een boodschap, die zo helder overkwam alsof iemand naast haar in haar oor sprak.

Hier het Engels origineel

De Negen, de Lichtwezens waar ze al jarenlang boodschappen van ontvangt, vertelde haar dat de eerste lockdown zoals bedoeld werkte voor de Illuminati en dat dit een deel van een langlopend plan was.

De tweede lockdown functioneerde maar gedeeltelijk. Ze moesten hun plan aanpassen en dingen veranderen omdat het niet helemaal ging zoals het voorzien was.

Magenta Pixie

De Raad van negen, vertelde haar in november verleden jaar dat als ze het woord ’derde lockdown‘ hoorde dat dit het moment was dat alles in elkaar zou beginnen te vallen. En dat het tegelijk zou gebeuren met wat er in de V.S. rond de Amerikaanse verkiezing met Donald Trump plaats vond. “Dat hoorde ik voor het eerst in november“ zei Magenta. “En ik heb daar ook over gesproken in mijn video’s en Social Media.

Ze waren heel specifiek over dat woord ’derde lockdown‘, dat zou worden uitgesproken door de machthebbers, door Johnson.”

De Negen: “En als je dat woord hoort, dan begint alles in elkaar te vallen en het gebeurt samen met wat er in de V.S gebeurt met de verkiezing.” Magenta: “ik maak deze video vandaag omdat Johnson net een derde nationale lockdown heeft aangekondigd. Ik heb op deze woorden gewacht en zei al tegen mijn vrienden dat ik hoopte dat die woorden spoedig zouden vallen. Ik ben niet blij met de lockdown op zich, want de situatie zal niet makkelijk zijn voor duizenden en duizenden mensen. Maar ik ben wel heel erg blij dat ik eindelijk dat woord heb gehoord.“

Magenta: “Het was ook niet toevallig dat de deze verlossende woorden in de U.K. werden uitgesproken, omdat er een band bestaat tussen de V.S. en Engeland. De verkiezing van Trump in 2016 en de uitgang van het referendum over de Brexit waren beiden spaken die in de wielen van de plannen van de Illuminati werden gestoken. Vanwege de band tussen deze twee landen werd de U.K. als een ’Benchmark‘ gebruikt.

Deze boodschap is ook bedoeld voor de mensen in de V.S. en in de hele wereld dat er iets groots gaat gebeuren op de zesde januari. Dat is een heel positief iets, want het is het begin van het omvallen van dat wat we zo lang gekend hebben.

Wat mij werd getoond door de Negen is zoveel Licht voor dit jaar, dat er verleden jaar niet was. Dat Licht is vrijheid en waarheid. Dat betekent niet dat nu meteen alles glad loopt, of dat alles makkelijk wordt. Het zal zeker niet makkelijk zijn voor mensen die nog slapende waren voor de waarheid, want hun realiteit valt omver, zij zullen geschokt zijn, vol ongeloof reageren, het zal zijn alsof de grond onder hun voeten wordt weggetrokken, alles wat ze vertrouwd hebben, hun wortels, alles waarop ze gefocust waren valt weg.

Maar voor zij die bewust waren van wat er gebeurde is er een heel ander perspectief. Eindelijk na duizenden jaren van kaping van de mensheid staan we aan het begin van het onthullen van al die duisternis. De waarheid komt naar boven en zal aan de wereld getoond worden, waar de spirituele gemeenschap zolang op gewacht heeft en ondertussen getracht heeft om de hun bekende waarheid met anderen te delen. Alles zal nu voor de ogen van iedereen zichtbaar worden. Dit is dus een werkelijk ijkpunt ( Benchmark).

Alles zal natuurlijk niet van de ene dag op de andere anders zijn, maar de dingen zullen snel veranderen. Er is heel veel wat zichtbaar moet worden, heel veel wat veranderd moet worden, wat om moet vallen, maar dit is het begin. En de derde lockdown in de U.K. gaat niet werken zoals het gepland werd. In de eerste lockdown werkte hun plan. Bij de tweede werkte het enigszins, maar al minder dan bij de eerste keer. Maar nu zal blijken dat het niet meer werkt. Dit zal de grote ’eyeopener‘ zijn, het grote ontwaken inluiden en dat niet alleen voor de U.K., maar voor heel veel andere plaatsen op deze planeet, want het plan werd overal door dezelfde groep mensen bedacht en uitgevoerd. Het is allemaal dezelfde agenda.

Foto: Matt Seymour

Dus vanuit het perspectief van de spirituele gemeenschap, van de mensen die ontwaakt zijn, is dit goed nieuws. Er vinden dus twee parallelle gebeurtenissen plaats, die van de derde lockdown in de U.K en die van de verkiezing in de V.S. Wat er nu zal gebeuren toont aan de hele wereld het begin van het einde van de macht van de Cabal. Alle ogen zijn nu op de V.S. gericht op wat daar staat te gebeuren. Dus nu zijn we bij het punt gekomen waar de waarheid zichtbaar wordt, dit is waar we op gewacht hebben.

Het is van groot belang om geaard te blijven. Veel mensen zullen verloren lopen en hulp nodig hebben. Zij moeten een nieuwe focus krijgen, zichzelf kunnen vinden ze zullen naar jou toekomen en zeggen: “je had gelijk met wat je al zolang zei, help me alsjeblief.“

Blijf dus goed geaard, sta sterk in je schoenen, maar je mag gerust opgetogen zijn. Vergeet niet dat er nog heel veel moet gebeuren, vooral met Donald Trump. Hij zal zeker de Koningin weer terug op het schaakbord plaatsen, daar is geen enkele twijfel over. Dit is wat de Negen me zeiden. Dus ja, dit is wat de Negen bedoelden: het is nu, het is hier, we kunnen beginnen met een rustige, innerlijke viering, want we bewegen ons nu eindelijk in een situatie, waar de planeet vrij wordt, waar de planeet soeverein wordt. Vergeet niet, het is een innerlijke ’happening‘, het gebeurt niet buiten jou, het is jouw persoonlijke en unieke reis. Er zal nog veel hulp en begeleiding van ’boven‘ volgen via de mensen die in deze energie-flow staan. Ook de Negen zullen ons nog bij de volgende stappen begeleiden. Dus, het is nu, het is vandaag, het is een teken, het gebeurt parallel met de verkiezing in de V.S.

Er zijn twee groepen: de ene die op de hoogte was, hoopte en vol vertrouwen de onthullingen, het ineenstorten van de duisternis en het opstijgen van het Licht en de Waarheid tegemoet zag. De mensen die in dit perspectief staan, zijn meer verenigd als ooit tevoren. En dat is zo belangrijk. Wij zijn één familie en we blijven samen in Liefde, wij houden van elkaar en houden deze eenheid vast. De enige manier om de komende tijd goed door te komen is in eenheid en die eenheid is er. We zullen dat zien manifesteren op een fysiek niveau door een groot aantal mensen die samenkomen. Dat gebeurt nu in de V.S., maar ook op andere plaatsen.

Aan de andere kant, de andere groep zal in een ongelofelijk shock en wanhoop geraken. Er zijn ook mensen tussen beide groepen, die juist beginnen met wakker worden, die denken dit en dat kan niet juist zijn en ze leren dingen over de duistere kant te zien.

Foto : Zhang Kenny

Wij gaan gewoon verder, we blijven gefocust, houden onze trilling hoog, maar kunnen nu ook rustig gaan zitten om dit komende schouwspel gade te slaan en vergeet niet dat je op elk moment ondersteuning hebt vanuit de Geestelijke Wereld voor je volgende stappen. Blijf vertrouwen, want je wist dat dit moest gebeuren, het kan enkel door de waarheid aan de wereld te onthullen. En we zijn nu op het punt gekomen waar dit gaat gebeuren en dat is vandaag, het is nu, het is hier.”

Elias: Laten we vooral nuchter blijven en zien wat er al dan niet zal plaatsvinden op de zesde januari. Laten we er rekening mee houden dat er inderdaad grootse dingen kunnen gebeuren, of dat het iets later zal plaatsvinden. Wat maakt het uit? De dagen van de Cabal zijn geteld en hun verdwijnen maakt deel uit van het Goddelijk Plan voor deze planeet. Dat vertelde me Jezus al jaren geleden.

Ook voor mij is het een uiterst spannende tijd, wel de spannendste van mijn hele leven. En ik zal hierin zeker niet de enige zijn. Als het waar is dat Trump een reïncarnatie van generaal Patton is, een groot strateeg, dan kunnen we van hem nog wel wat verrassingen verwachten. Zeker vanwege zijn leuze: Geef nooit op.

Als we de Illuminati niet als vijanden zien, maar als een noodzakelijk ‘kwaad’ voor onze spirituele ontwikkeling dat nu niet meer nodig is, dan zullen we ook geen haat voelen voor alle marionetten, de politici, andere bestuurders of wetenschappers die zich hebben laten kopen of die gechanteerd werden om hun vuile karweitjes op te knappen. Ze zullen zich zeker moeten verantwoorden voor het volk.

Jezus bereikte het Christusbewustzijn aan het kruis, niet alleen door de daders te vergeven, maar ook door ze te bedanken omdat ze vanuit hun zielenbewustzijn de daderrol op zich hadden genomen en daardoor zijn ascensie hadden mogelijk gemaakt. Zo rees Jezus uit de dualiteit, liet goed en kwaad ver achter zich en werd de Christus. Hij toonde ons daarbij de weg om de illusie van goed en kwaad te verlaten, om die illusie te verruilen voor de onvoorwaardelijke liefde van de werkelijkheid. Daar oordelen we niet en vergeven omdat we in de anderen onszelf herkennen.

In de komende, moeilijke tijd hulp nodig?

4 gedachten over “WERELD IN BEWEGING – 18”

  1. Hartelijk dank voor al deze goede informatie, we blijven kaarsjes branden en het Licht over de wereld laten schijnen voor iedereen!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s