Geen categorie

WERELD IN BEWEGING – 20

NIEUWE GROTE SCHEUREN IN DEEP STATE

Dat de fraudeplegers hun daden onder ede publiekelijk toegeven is waar we op gewacht hebben en dat is nu net wat een aanvang heeft genomen.

Het Hooggerechtshof van Italië heeft een video vrijgegeven waarin ze onthullen wie de Amerikaanse verkiezingen van 2020 heeft gestolen.

italy supreme court - election fraud

Zijn naam is Arturo D’Elia. Hij verklaarde onder ede dat hij met Amerikaanse ambtenaren heeft samengewerkt om de stemmen te verwisselen van Trump naar Biden.

Zijn advocaat, professor Alfio D’Urso van het Italiaanse Hooggerechtshof, verklaart dat de encryptiecapaciteiten voor cyberoorlogsvoering van militaire kwaliteit werden gebruikt om de stemmen via militaire satellieten uit te zenden en om te wisselen.

De man heeft alle originele gegevens om dit in de rechtbank te bewijzen en is bereid om alle namen van alle betrokkenen te onthullen.

Hier de video

En mijn vertaling:

Professor Alfio D’Urso advocaat van de Via Vittorio Emanuele, Catania, 95131 Italië, verstrekt hierbij de volgende verklaring van feiten zoals die in verschillende vergaderingen met een hooggeplaatste ambtenaar van de veiligheidsdiensten van het leger is gegeven:

Arturo D’Elia, voormalig hoofd van de IT-afdeling van Leonardo SpA, is door het Openbaar Ministerie van Napels belast met technologie/gegevensmanipulatie en implantatie van virussen in de hoofdcomputers van Leonardo SpA in december 2020.

“Onder leiding van Amerikaanse personen die vanuit de Amerikaanse ambassade in Rome werken, nam hij de operatie op zich om de gegevens van de Amerikaanse verkiezingen van 3 november 2020 over te schakelen van een aanzienlijke overwinningsmarge van Donald Trump naar Joe Biden . . . in een aantal staten waar Joe Biden de stemmentotalen verloor.

Verweerder verklaart dat hij werkte in Pescara faciliteit van Leonardo spa en gebruik maakte van militaire graad cyber oorlogsvoering encryptie mogelijkheden om stemmen uit te zenden en te wisselen via militaire satelliet van Fucino toren naar Frankfurt, Duitsland.

De verdachte zweert dat de gegevens in sommige gevallen zijn overgeschakeld om meer dan het totale aantal geregistreerde kiezers te vertegenwoordigen.

De verdachte verklaart dat hij bereid is te getuigen tegen alle personen en entiteiten die betrokken zijn bij de omschakeling van de stemmen van Donald Trump naar Joe Biden, wanneer hij in totale bescherming voor zichzelf en zijn familie zal zijn.

Ik verklaar en zweer dat de hierboven genoemde feiten in mijn aanwezigheid zijn gemeld.

Nog in verwarring over de recente heftige gebeurtenissen?

Dit is pas het begin!

Hulp nodig om terug in je centrum,

in je eigen kracht, innerlijke vrede

en vertrouwen te komen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s