Ascentie, Cabal, Deep State, Illuminati, Q, Spiritualiteit, Trump

WERELD IN BEWEGING – 22

HET PLAN VAN DE CABAL – WAT IS Q? – TRUMP VERKLAART DE NOODTOESTAND IN WASHINGTONPELOSI DREIGT GEVANGENISSTRAF

Het Plan van de CabalHet Rockefeller Playbook:

1e Fase: gewone griep / verkoudheid, milde symptomen. De media gaan massaal paranoia en angst verspreiden. Een gebrekkig testsysteem gebruiken dat al het genetisch materiaal in het lichaam detecteert om zo een positief resultaat voor te wenden. Dan moeten de aantallen Covid besmettingen worden opgeblazen door de overlijdensaktes aan te passen, door dubbel te tellen en om alle overlijdens door andere ziekten en natuurlijke oorzaken als Covid-19 te registreren.

De lockdowns zullen de mensen dwingen om onder draconische wetgeving te leven die protesten onmogelijk maken en tevens om de publieke weerstand te kunnen identificeren.

2e fase: De 1e fase zal er voor zorgen dat het immuunsysteem verzwakt wordt door gebrek aan voedsel, door ‘social distantcing’, het dragen van maskers, het gebrek aan contact met andere mensen of met het zonlicht en het gebrek aan gezonde bacteriën.

Het blootstellen aan 5G straling zal het immuunsysteem verder aantasten. Dus als mensen weer gaan deelnemen aan de samenleving zullen meer mensen ziek worden. Dat zal dan aan Covid-19 gelinkt worden Dat alles vóór de vaccinatie en dat zal die ook rechtvaardigen. Dan zal er een langere en strengere lockdown volgen tot iedereen gevaccineerd is.

3e Fase: als het merendeel van de mensen de vaccinatie weigeren zal een SARS/AIDS/MERS virus worden losgelaten. Dan zullen veel mensen sterven Enkel de meest fitte mensen zullen dat overleven. Het zal ook de ultieme druk zijn om iedereen gevaccineerd te krijgen om tot ‘normaal‘ terug te kunnen keren. De gevaccineerden zullen dan oorlog gaan voeren tegen degenen die het weigeren en er zal anarchie langs alle kanten uitbreken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

CHINA INFILTREERT IN ALLE LANDEN

Buitenlandse kantoren van Chinese bedrijven en Expat organisaties zijn in feite buitenposten van de Chinese Communistische Partij: Gelekte documenten.

De Epoch Times (V.S.) heeft onlangs overheidsdocumenten verkregen waaruit blijkt dat overzeese afdelingen van Chinese staatsbedrijven en Chinese expatverenigingen dienen als voorposten van de Chinese Communistische Partij (CCP) om haar economische en politieke agenda buiten China te verleggen.

De documenten onthulden dat de CCP nauwe banden onderhoudt met staatsbedrijven en verbindingsbureaus heeft opgezet met kamers van koophandel in verschillende landen om te dienen als verbindingen met haar ‘United Front Work Department’. Dit partijbureau is belast met het infiltreren van landen door middel van zakelijke, culturele en educatieve uitwisselingen, om zijn propaganda te verspreiden, lokale elites te beïnvloeden en dissidente groeperingen te onderdrukken.

De gelekte documenten zijn afkomstig van het ‘Overseas Chinese Affairs Office’ van de stad Liuzhou in de provincie Guangxi. In september 2017 leidde Liu Chuanlin, adjunct-directeur van de Liuzhou-tak van de CCP-wetgeving, een vijfkoppige delegatie naar Rusland en Griekenland. Tijdens de reis ontving de delegatie een “warme ontvangst en service” van Chinese staatsbedrijven en lokale Chinese Kamers van Koophandel, volgens de documenten.

Lees hier verder het hele Engelstalige artikel

TRUMP VERKLAART DE NOODTOESTAND IN WASHINGTON

President Donald Trump heeft maandag de noodtoestand afgekondigd voor het District Columbia na een verzoek van de burgemeester van Washington, Muriel Bowser.

“Vandaag verklaarde president Donald J. Trump dat er een noodsituatie bestaat in het District Columbia en gaf hij de opdracht federale hulp te verlenen als aanvulling op de noodtoestand die het gevolg is van de 59e presidentiële inhuldiging van 11 tot 24 januari 2021” volgens een verklaring van het Witte Huis op 11 januari.

Tot 15.000 Nationale Garde militairen zullen worden gemachtigd om in de stad voor 20 januari te worden opgesteld om aan de huidige en toekomstige vereisten van veiligheid te voldoen,” Gen.eraal Daniel Hokanson zei in een verklaring . “Tot nu toe zijn onze troepen gevraagd om de veiligheid, de logistiek, de verbinding en de communicatielijnen te ondersteunen.”

Biden vertelde ondertussen aan verslaggevers op maandag dat hij “niet bang” is om de eed van ambt buiten af te leggen. “Het is van cruciaal belang dat er een echte serieuze focus is op die mensen die zich bezighouden met opruiing en het bedreigen van het leven. Het beschadigen van publieke eigendommen, veroorzaakt grote schade en daarvoor moeten ze verantwoordelijk worden gehouden,”

Elias: Voor de noodtoestand in Washington wordt dus de Nationale Garde ingezet op verzoek van de Burgemeester, een lid van de Democratische Partij, wellicht om een herhaling van de bestorming van het Capitool te verhinderen. De commandant van de Nationale Garde is de minister van Defensie, naar het schijnt een vertrouweling van Trump. Ook onder de leden van de Democratische Partij zijn er Patriotten, die de grondwet trouw zijn en deel uitmaken van de Alliantie om in actie te komen als het nodig is. Of Muriel Browser er al dan niet deel van uitmaakt moet nog blijken. Maakt in feite ook niet uit.

Het Plan voor de bevrijding van de planeet wordt gewoon verder uitgerold. Tijdens de Tweede Wereldoorlog hadden de Duitse soldaten, dus de duistere kant, ‘Gott mit uns’ op de gesp van de riem van hun uniform staan.

Gott mit uns | TheBentAngle

Dat heeft toen niet gewerkt en God zal zeker ook nu niet aan de kant van de Cabal staan, integendeel, zoals we weten uit talloze channelings die allen hetzelfde vertellen, namelijk dat de strijd in feite al gewonnen is en de ascensie van de planeet en de mensen, die er voor kiezen, niet kan worden gestopt.

De tactiek van de Illuminati is nog altijd hetzelfde: aan de massa doen geloven dat zij de goeden zijn en de anderen, hier door Trump belichaamd, dienaars van de duivel zijn. Ook deze keer werkt het niet, want de massa zal wakker worden, hopelijk niet met een te grote schok, maar dat zou best toch kunnen gebeuren, want de tijdlijnen verschuiven voortdurend en dus moeten alle lichtwerkers gereed staan om de mensen op te vangen die de weg helemaal kwijt zullen zijn.

TRUMP OVER PELOSI

Dear Patriots, toen Pelosi de generale staf van het leger contacteerde om mij de toegang tot de nucleaire codes te laten blokkeren is zij kennelijk tot een opruiende daad overgegaan. Haar poging om te interfereren in mijn regering is een bedreiging van de nationale veiligheid. We bekijken de verschillende federale strafmogelijkheden voor dit soort misdaden die we hebben om haar aan te klagen.

Sommige straffen belopen tot 20 jaar gevangenisstraf en in enkele gevallen de doodstraf. Wij hebben ook bewijzen dat zij banden heeft met de Chinese Communistische Partij wat nog tot bijkomende aanklachten kan voeren.

GRAPPIG: open de link, scroll omlaag tot de (korte) video ‘BIG DON’

WIE OF WAT IS Q (iets door mij ingekorte versie)

Hier de originele Engelstalige video van Simon Parkes

De mensen van Q onderzoeken, decoderen en doen uitstekende werk. Oorspronkelijk bestond Q uit vier jongens en een quantum computer. Het werd een puur militaire operatie.

Een kwantumcomputer werkt met de snelheid van het Licht en is in staat om in de toekomst te zien op een manier die geen enkele andere kunstmatige intelligente of elektronisch apparaat kan doen. In 2016 en 17 werd er informatie geproduceerd die vandaag de dag een absoluut effect heeft. Ze konden namelijk naar verschillende tijdlijnen kijken. Toen besloten ze de informatie door te geven aan andere mensen, omdat ze een beweging wilden opbouwen om met deze informatie in een wereldwijde groep te kunnen verder werken..

Er zijn dus een aantal teams gevormd en van daaruit is het organisch gegroeid. Om mee te doen moest je heel goed naar de informatie kunnen kijken en deze begrijpen. Er was een groep die voor hun werk werd betaald en dat duurde twaalf maanden. Ik heb verschillende keren met ze gesproken. Aan het einde van die periode werden ze niet langer betaald, maar besloten als vrijwilligers in die groep verder te werken met het onderhouden en instandhouder van die datebase.

Overal in de VS zijn er nu groepen die gratis werken. Maar er moest iemand zijn, die toezicht houdt op het papierwerk, de beste term die ik hiervoor kan gebruiken. Iemand die alles coördineert.

De overgrote meerderheid van de mensen van de beweging weet niet, wie Q is, of zelfs wie de mensen in zijn omgeving zijn. De persoon met wie ik meer dan anderhalf uur sprak werd hiervoor gekozen en hij zei tegen mij dat hij in feite door Trump werd aangewezen om fondsenwerving en het papierwerk te doen. Deze persoon die verantwoordelijk is voor het onderhoud van het netwerk is in staat om die communicatie daadwerkelijk te doen. Hij beschikt over ongelofelijk interessante informatie. Hij maakt deel uit van het Trump team.

Er zal een tijd komen, niet te lang in de toekomst dat veel informatie openbaar zal worden gemaakt. Het kan zijn dat Q nooit aan het publiek wordt gepresenteerd. Die persoon die voor Q moet optreden is nodig, omdat we ons in een derde dimensionale wereld bevinden, we zijn in een fysieke wereld, vertrouwend op elektronische communicatie.

Er moet dus een verbinding zijn met de president, die hij de baas noemt. Hij is degene die aan de groep doorgeeft: dit is wat de baas wil dat we doen, kunnen we dat ook doen? Of de baas wil dat we dit naar voren brengen.

Ik heb ervoor gekozen u te vertellen, wat ik van mensen vernomen heb die me nooit in de steek hebben gelaten, die me altijd goede informatie hebben gegeven. Ik geef altijd de informatie door die wellicht levens kan redden of mensen moed of vertrouwen kan geven.

Het congres kreeg net voor de beslissing over de uitslag van de verkiezing de verklaring te horen van het Hoger Gerechtshof van Italië over de switch van de stemmen van Trump naar Biden. Het congres besloot om dat niet ter sprake te brengen en besloot Biden als President aan te wijzen. En dat is verraad. Het is schokkend dat ook een groot deel van de republikeinen corrupt is.

De persoon waar ik tegen sprak zei dat toen Trump in 2016 in functie trad dat hij samen met de generaals kwam en zei: “We kunnen dit nu voor eens en altijd regelen.” Trump was toen heel graag bereid om er voor te gaan.

Wat is er gebeurd? Op dat moment zou ongeveer 70% van de leden van de Amerikaanse regering gearresteerd moeten worden. De president kreeg te horen dat dit de hele regering zou lamleggen. Wat hij de laatste vier jaar heeft gedaan, is mensen kiezen om die in de wacht te plaatsen.

85% van het congres wordt nu aangeklaagd, ze hebben dus alle mensen die wachten om te worden beëdigd om in een noodtoestand het runnen van de twee kamers over te nemen.

Het Trump team: “We zullen al deze nieuwe mensen binnenhalen, mensen die niet corrupt zijn, die zich willen inzetten voor het volk en gewoon doorgaan met het runnen van de regering. “

Terug naar Italië: leden van de Italiaanse regering werkten samen met het Vaticaan, niet alleen om geld te verplaatsen, maar ook om de stemmen van de V.S. verkiezing te manipuleren. Ze deden het via satellieten, omdat anders alles veel gemakkelijker te traceren zou zijn. We weten nu dat Italië informatie naar Frankfurt stuurde via die Leonardo satellieten.

Het team dat mensen verloor in Frankfurt (bij de bestorming van de CIA-afdeling aldaar, waar de servers stonden), wist van het verband, maar niet dat het per satelliet ging. Italië is een NAVO-land., niet China, niet Rusland maar een NAVO-land. De Italiaanse regering vroeg Trump om het publiek te laten weten dat de verbindingen werden gehackt door onbekenden en Trump zei OK, maar ik wil arrestaties.

De minister-president zou ook zijn gearresteerd er is sprake van dat dit ook de paus is overkomen. In ieder geval schijnt hij niet langer aanwezig te zijn. De Italiaanse regering is vastbesloten om zichzelf te redden om niet de beschuldigingen onder ogen te moeten zien dat ze tegen het hoofd van het machtigste land van de wereld heeft samengezworen.

Waarom is het Vaticaan zo betrokken? Sleutelpersonen als Obama, de Clintons hebben daar grote hoeveelheden geld geparkeerd. Tijdens de Obama regering werd er nog vierhonderd miljoen dollar geplaatst om president Trump aan te kunnen vallen. Obama is verantwoordelijk voor al die aanvallen.

GEZOCHT VOOR VERRAAD – Dit blad werd door de C.I.A. één dag voor de moord in Dallas verspreid.

Na de moord op Kennedy besloten tweehonderd generaals dat dit nooit meer mocht gebeuren. Het zijn natuurlijk nu niet meer dezelfde personen. Maar Trump zei toen hij aan de macht kwam dat hij tweehonderd generaals achter zich had staan. Zij hebben decennia gewerkt naar het moment toe waarin we ons nu bevinden. Dus denk maar niet dat de ‘goeden‘ gaan verliezen. Dit is zo goed gepland dat de Cabal er geen weet van had.

Zij toonden mij een video over 6 januari toen de actie plaats vond rond het Capitool gebouw. De president en zijn team konden vanuit een veilige locatie alles zien wat er gebeurde. Dus is er geen sprake van dat de president panikeert. De mensen binnen zijn ‘inner circle‘ verraden hem niet. De anderen zijn hun bekend. De president heeft vaak mensen in functies geplaatst om een bepaald spel te spelen om ze daarna weer te laten vertrekken.

Dus, in feite wordt het als een script uitgespeeld dat sinds 1963 wordt uitgerold. De werkelijke reden van de moord op Kennedy was omdat hij van plan was de V.S. weer terug naar de goudstandaard te brengen en Deep State zou dat nooit laten gebeuren. De ‘goeden’ willen dus het werk afmaken wat Kennedy van plan was: het verwijderen van de CIA zodat corruptie niet meer mogelijk is zoals het gebeurde. Het was niet alleen de goudstandaard, maar ook de manier hoe banken samenwerken, hoe rente wordt geheven, hoe mensen ons geld afnemen om het links en rechts te investeren, in bloeddiamanten, wapens of bommen. Dat alles gaat veranderen en het wordt een systeem dat het mensdom vrij maakt.

Het is niet zo dat wanneer de tanks in de straten verschijnen het met die macht gedaan is. De mainstream media moeten worden gesloten. Er zal dan een nood radiosysteem moeten worden opgezet. In feite gaat het om het mensdom te redden. Een revolutie moet diepgaand zijn om te lukken. Kijk naar de Franse Revolutie. Wat daar gebeurde was dat de eigendommen van de rijken, zoals kastelen werden afgenomen en toen ze geen geld meer hadden verkochten ze die eigendommen weer terug aan de families die er oorspronkelijk de eigenaars van waren, afgezien natuurlijk van degenen die ze gedood hadden. Dus was er geen werkelijke verandering die plaats vond.

Wat de generaals wisten, was dat ze niet enkel een revolutie konden ontketenen omdat er dan zeker weer een contra-revolutie zou plaatsvinden. Ze moesten een systeem op poten zetten dat de wereld zou veranderen. En niet enkel de VS.

We spelen hierin allen onze eigen rol. Jij de jouwe, ik de mijne en er zijn vele helden die hun rol spelen die we niet kennen. We geloven dat wat we doen, goed is. Wat Q betreft, ik ben vaak naar de VS gegaan naar Arizona, Phoenix, Scottsdale. Scottsdale is het tehuis van de Q beweging. Als Biden president zou worden kreeg ik zeker geen toestemming meer om naar dat land te vliegen. Ze zouden me meteen weer terugsturen of gevangen zetten. Ik zou daar Healing Centers willen bouwen voor de kinderen, die uit de ondergrondse locaties bevrijd worden een effectieve behandeling te kunnen bieden. En als er mensen zijn die niet geloven dat er kinderen in ondergrondse bases gevangen worden gehouden, dan kan ik alleen maar zeggen, sorry, je hebt geen eigen research gedaan. Want er is een heel grote groep van kinderen en vrouwen, maar ook mannen die daar tegen hun wil worden gevangen gehouden en wel door de meest slechte mensen die je je kunt voorstellen. En er zijn veel mensen op deze planeet die vastberaden zijn om iets daaraan te doen, ook als is het minimaal.

 Ik was ook van plan om hier in Engeland zo’n centrum te openen maar door de belachelijke coronamaatregelen is dat nog niet kunnen starten. 99, 5% van de wereldbevolking heeft geen idee van wat er in die ondergrondse bases plaats vindt. Maar ze zullen er wel achter komen, ze zullen met de waarheid worden geconfronteerd.

Zoekt u ook uw waarheid?

Wellicht kan ik u helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s