Ascentie, Channeling, Dualiteit, Healing

Mike Quinsey’s Boodschap van zijn Hoger Zelf

17 September, 2021 –

Het Licht is aan het einde van de tunnel en wordt steeds helderder en niets kan je pad ernaartoe wegnemen. Het is jouw bestemming en zal je reis door de 3e dimensie afsluiten. Jouw ervaringen met de vrije wil zul je goed hebben voorbereid op de toekomst waar je jouw plaats zult innemen bij andere Wezens van Licht. Je zult een nieuw levensplan hebben dat je vrede en verlichting zal brengen en vreugdevolle herenigingen met de zielen die je achterliet. Je echte familie wacht vol ongeduld op je terugkeer en vreugdevolle vieringen zullen volgen. Je zult de beproevingen en moeilijkheden van je negatieve ervaringen snel vergeten en dit is een goed moment om ze achter je te laten. Je hoeft ze niet meer mee te maken en hoe eerder je ze vergeet, hoe beter het zal zijn.

Je hebt goede en slechte tijden gekend terwijl je het hoofd moest bieden aan de uitdagingen die voortdurend op je werden geworpen, maar je hebt nooit de rust kunnen vinden die je zocht. Je hebt je vermengd met zowel prachtige Wezens als het laagste van het laagste en allen hebben een grote indruk op je achtergelaten. Ze hebben je echter wilskrachtiger gemaakt en vastbesloten om te helpen het Licht naar zoveel mogelijk mensen te brengen. Jullie hebben het allemaal met vlag en wimpel doorstaan en verdienen de lof die jullie krijgen. Wij moedigen je aan jouw blik op de toekomst gericht te houden en op wat je verwacht te bereiken, hoewel je te allen tijde een open geest moet houden zodat de dingen naar je toe kunnen komen. Jouw Gidsen kennen je beter dan jezelf en zullen altijd hun best doen om je de juiste richting te wijzen.

baby lying on white textile

Degenen van wie je houdt zullen nooit ver weg zijn, maar zouden hun eigen verlangens en intenties moeten kunnen volgen. Sommigen zullen vragen “hoe zit het met mijn kinderen”, maar laat hen alsjeblieft vrij in hun keuze, want hun pad kan heel anders zijn dan het jouwe. Bedenk dat de ziel kiest wie zij als ouders wil voordat zij het lichaam van het pasgeboren kind binnengaat, op het moment van de geboorte, dus als zij op het laatste moment besluit van gedachten te veranderen, is een doodgeboren kind het resultaat. Ouders moeten zich zeer bevoorrecht voelen dat zij worden uitgekozen en soms is het een ziel die terugkeert naar een familie die zij al kent. Er zijn uitzonderingen, maar over het algemeen zal de nieuwe ziel haar ouders uitkiezen omdat zij hen de ervaringen zullen geven die zij nodig hebben om hun plan voor verdere evolutie te vervullen.

Er zijn soms wat je zou beschouwen als buitenbeentjes of ongelukjes, maar zelfs die zijn gepland. Het hangt af van het soort ervaringen dat je nodig had om te evolueren, en sommige kunnen harde lessen zijn die de betrokkenen helpen om ervan te leren. Onthoud dat niets van enig belang bij toeval gebeurt en zorgvuldig wordt gepland door degenen die toezicht houden op jullie vooruitgang. Je kunt je karma niet ontlopen en het is nu bijna onmiddellijk en het kan niet noodzakelijkerwijs worden tegengehouden. Echter, diegenen onder jullie die al vergevorderd zijn op je evolutionaire pad zijn vaak vrij van karma.

sun shining over mountain ranges with grass field

Je gaat van dag tot dag en volgt je eigen pad, meestal onbewust van wat je te wachten staat, maar als je je intuïtie hebt gevolgd en plannen hebt gemaakt voor je volgende ervaring, kunnen dingen totaal onverwacht gebeuren. Dat is op zich al een duidelijke aanwijzing dat je pad al is uitgestippeld om ervoor te zorgen dat je je levensplan haalt. Wij zeggen je nogmaals dat alles wat je meemaakt bedoeld is, ook al zijn kleine voorvallen misschien niet belangrijk en doen ze zich alleen voor vanwege karma. In dit opzicht kan het leven heel precies zijn wanneer jouw ervaringen noodzakelijk zijn om jouw evolutie te bevorderen. Wat je ook overkomt, het zal van tevoren zijn geregeld en er gebeurt heel weinig bij toeval, ook al lijkt het misschien zo.

Jullie aanwezigheid kan duidelijk invloed hebben op andere zielen, en gezinnen zijn de zetel van vele veranderingen in het leven van een ziel. Het is duidelijk dat sommigen van jullie zijn samengebracht om uit de eerste hand ervaring met het leven op te doen en daardoor een duurzame band met een andere ziel kunnen opbouwen. Gezinnen zijn de zetel van het leren, vooral voor zielen die weinig ervaring hebben met het menselijk leven en veel liefde en zorg nodig kunnen hebben. Het leven kan hard zijn, maar ook zeer lonend, het is wat je ervan maakt en met vrije wil kun je elk pad volgen dat je kiest. De vraag is of het je in staat stelt vooruit te komen, want het is een kans om te evolueren.

In werkelijkheid zijn er altijd mogelijkheden voor een ziel om op te stijgen, maar wat deze zo speciaal maakt, is dat hij openstaat voor iedere ziel die ernaar streeft. Met de stijgende trillingen kunnen zielen er hun voordeel mee doen, want het is als een helpende hand die naar beneden reikt om je op te tillen. Deze kans komt niet vaak voor, dus maak er gebruik van als je voelt dat je meer van het Licht bent, grijp het en ga op het Ascensie spoor. Als je niet zeker weet of je klaar bent om op te stijgen, blijf dan je trillingen verhogen en je zult bijna zeker een kans voor jezelf creëren. Het belangrijkste is dat je de intentie hebt om op te stijgen en je zult de hulp aantrekken die je nodig hebt.

Alle zielen hebben gelijke kansen om op te stijgen, maar slechts een klein aantal heeft het punt bereikt waarop zij begrijpen wat er nodig is om op te stijgen. Simpelweg wensen te evolueren zonder er moeite voor te doen zal heel weinig bereiken, je moet beginnen de droom te leven en jezelf opheffen door negatieve manieren en houdingen te laten vallen, en zoveel mogelijk oefenen in het leven in het Licht. Het is niet zo gemakkelijk als het misschien lijkt, want oude gewoonten zijn moeilijk af te leren, maar met vastberadenheid is het niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt. Zodra je de beslissing neemt om op te stijgen kun je er zeker van zijn dat je Gidsen je zullen toejuichen en onmiddellijk aan jouw zijde zullen staan om je te helpen slagen.

Het verlangen alleen om op te stijgen is onvoldoende om je daar te brengen; het moet vergezeld gaan van positieve daden die je trillingen omhoog brengen. Je moet leven als iemand die van het Licht is, wat betekent dat je alle zielen gelijk en gelijkwaardig behandelt, en hen toestaat zich te ontwikkelen op de manier die zij verkiezen. Soms wordt er hulp en advies gegeven voordat erom gevraagd is en zij zijn er niet op voorbereid zodat het hen kan verhinderen hun eigen pad te volgen. Om het eenvoudig te zeggen, bied alleen advies en hulp aan wanneer daarom wordt gevraagd. De meeste zielen lossen graag hun eigen problemen op en leren zo meer van hun ervaring.

Geliefden, luister naar het stemmetje in je, dat je Hogere Zelf is, en je zult merken dat het leven veel gemakkelijker wordt. Het weet tenslotte meer over jou dan jijzelf op een bepaald moment en is goed geplaatst om je te helpen evolueren. Het kan ook het grotere plaatje zien en wat in het verschiet ligt, en dat maakt elk nuttig advies heilzamer. Hierdoor hoef je je niet hulpeloos te voelen wanneer zich moeilijkheden voordoen, dus neem een rustig moment en praat met je Hogere Zelf.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verlichten. Deze boodschap komt via mijn Hoger Zelf mijn God Zelf en iedere ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In liefde en licht.

Mike Quinsey

Vertaling: Elias

Elias TELEGRAM groep: https://t.me/elias9990

Channelings nu weer mogelijk. Lichtwezens antwoorden op uw vragen over uw spirituele groei, over de oorzaken en genezing van uw blokkades of ziekten of andere voor u belangrijke thema’s.

Hier meer info.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s