Geen categorie

ÉÉN MET ALLES WAT IS.

In de huidige fase van het ascensieprocess is het van belang om de daders, de Illuminati en hun trawanten, de leiders van regeringen, grote bedrijven en instellingen te kunnen vergeven. Voor sommige mensen zal dat heel moeilijk zijn, gezien het onheil dat ze hebben aangericht en nog steeds aanrichten.

We moeten wel beseffen, dat we dankzij hun daden zijn ontwaakt en ons zelf beter kunnen definiëren. Daarmee bedoel ik dat we nu weten, dat wij, in gelijke omstandigheden, dergelijke misdaden niet zouden begaan. Hierdoor hebben we een beter inzicht in wie we wel en niet zijn.

Bovendien kunnen de lakeien van de Cabal ook tot inzicht komen en zich openstellen voor het Licht. Deze tijd dient ook als een test: zijn we echt in staat om te vergeven? Voelen we nog woede of haat? Dan is het aan de duisteren te danken dat die vaak verdrongen emoties nu naar boven komen, zodat we ons ermee kunnen confronteren en ze kunnen afwerken, kunnen loslaten.

Wat mij betreft mogen we rustig weten van de duisteren in hun schild voeren, maar we moeten wel oppassen dat hun daden onze trilling niet naar beneden halen en, zoals Jezus het mij vroeg: om als een rots in de branding te blijven staan, wat er ook om me heen zou gebeuren. Daarvoor is een stevige verankering in de aarde noodzakelijk.

In de natuur tijdens het lopen best de energieën van de aarde in de voeten inademen, of daarvoor op de grond gaan liggen. Omarm een boom en word één met zijn energie, met zijn wezen. Breid die eenheid na een tijdje uit tot alles wat er rond de boom aanwezig is. Word het gras, het beekje wat je hoort kabbelen en word de vogel die zingt. Zo word je één met alles, een ongelofelijke ervaring, een heel fijn gevoel dat je op die manier in het veld van eenheid, het matrixveld brengt.

Elias TELEGRAM groep: https://t.me/elias9990

Hier meer informatie over mijn werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s