Astrale reizen, Celwerk, Channeling, Medische Bedden, Seminars - Webinars, Spiritualiteit, Wetenschap

MED BED IN ZUTPHEN

De uitspraak van mijn Gids Jonah, dat zij op Sirius van elke bank, bed of plaats waar iemand kan liggen een Med Bed kunnen maken deed bij mij de vraag rijzen of dat ook op aarde mogelijk is.

Jonah: “Het kan ook op aarde, het zal iets moeizamer zijn vanwege de dichtheid. Het zal sterker werken op Sirius, maar het kan ook op aarde. De mensen die dat willen, moeten dan bij je komen, ze kunnen gerust op dat bed gaan liggen en visualiseren dat ze omhuld zijn door een koker, die doorlichtend is. Het is een bepaalde frequentie, waarin ze komen te liggen.

Elias: ik denk dat heel wat mensen voor zo’n behandeling belangstelling hebben. Werkt Jonah daar dan ook aan mee?

Jonah bevestigt dat en dan meldt Jezus zich, die zegt er ook aan te willen meewerken.

Jezus zegt dat dit een heel goede methode is om healing te geven aan mensen met hevige pijn en dat een cliënte uit het buitenland, die met heftige zenuwpijn te kampen heeft, ook bij mij zou kunnen komen, maar dan moet ze ook fysiek aanwezig zijn, dat kan niet op afstand. Jezus. “Daar deze dame veel moeite heeft met visualiseren moet ze op het bed eerst goed geaard worden en dan kan ook haar DNA enigszins gereset worden. Ze moet er niet alles van verwachten omdat zij vrij instabiel is, maar het zal haar in ieder geval een stuk vooruit kunnen helpen. Ze moet dan een oefening doen, waarbij ze eerst geaard wordt op het bed, want ze heeft de neiging om heel erg in haar hoofd te zitten”.

Elias: dat aarden moet zeker bij elke cliënt?

Jezus: “Ja”.

Elias: In feite kan ik dan dat bed in een Med Bed veranderen, zodat die energie ook bij het bed blijft en ik het telkens maar hoef te activeren?

Jezus: “Exact. Wat ook kan helpen, is, om daar overheen nog een Stargate te plaatsen, dat zal haar nog een extra dimensie geven. De koker er omheen is natuurlijk energetisch, maar de cliënten moeten zich echt voorstellen dat ze er in liggen en in die hele energie als in een bad, baden.

Elias: Een etherische Stargate?

Stargate

Jezus: “Ja”.

Jezus nog over het Med Bed: “Niet bij iedereen een Stargate plaatsen, omdat het in feite twee behandelingen in een zijn”.

Wel, dat luidt heel zeker een nieuwe fase in mijn werk in. Voor ik er echt mee ga starten vraag ik nog wat bijkomende informatie aan Jezus en Jonah. Twee dagen later krijg ik die informatie:

Jezus: “Als eerste ga je met je client een reading doen, waardoor je weet, waar de blokkades zitten.” Die reading kan ik op afstand doen met behulp van een foto.

Jezus: “Als iemand lichamelijke pijn heeft, eerst met de chakra’s werken voor die persoon in het MedBed kan gaan liggen.. Er moet een energetische balans zijn. Voor sommige mensen kan de trilling te hoog zijn. Het gaat om het moment. De mensen moeten in balans zijn omdat ze anders de zeer hoge trillingen niet kunnen verwerken, zich niet kunnen aanpassen.

Bij de healing met het Med Bed helpen Jezus, Aartsengel Gabriel, Jonah en af en toe Maria Magdalena, die soms aanwezig is voor mensen die een vrouwelijke impuls nodig hebben.

Duur van de Med Bed sessie: 20 tot 30 minuten.

Elias: Dus het Med Bed moet een onderdeel zijn van mijn andere werk, een toevoeging, aan wat ik nu doe en niet apart aanbieden.

Jezus: “Het punt is, dat mensen, op het moment, dat ze bij je binnen stappen, vaak niet de frequentie hebben, die ze moeten hebben om in het MedBed te gaan liggen. Ze moeten in een hogere trilling komen voordat ze die nog hogere trilling aankunnen. Die hogere frequentie krijgen ze door eerst een reiniging en healing van hun chakra’s te ondergaan. Dan het Med Bed en afsluiten met het doorgeven van de Christusvlam.

Ja, dat is inderdaad een nieuw hoofdstuk waar ik echt naar uitkijk!

Meer weten over mijn werk?

Elias Telegram-groep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s