Aarding, Ascentie, Channeling, Spiritualiteit

GABRIEL EN JEZUS OVER AARDING

 Aartsengel Gabriël: Het is ontzettend belangrijk om goed te aarden.

Veel mensen gaan helemaal op in de dingen van de dag en zijn daarbij slecht geaard. Ik raad ieder aan om veel naar buiten te gaan om letterlijk te aarden door met planten bezig te zijn en wandelingen te maken.

Elias: ik adem steeds de energie van de aarde in mijn voeten als ik de natuur wandel.

Gabriël: Ja, dat is een hele goede oefening die ik ieder van harte aanbeveel. Het worden zulke turbulente tijden dat het heel belangrijk is om goed geaard te zijn. Dat is de basis waarvan jullie je energie weer kunnen opbouwen.

In het verleden waren jullie veel beter geaard. Er werd veel meer met de handen gewerkt, er werd veel meer buiten geleefd. Toen werden ook de seizoenen veel meer ervaren. Tegenwoordig zitten mensen in huizen die klimaatgestuurd zijn. De temperatuur is op een bepaalde hoogte ingesteld, zodat je je niet meer oncomfortabel qua temperatuur hoeft te voelen als je binnen bent, wat weer de verbinding met de aarde voor een deel weghaalt. Vroeger werd er veel meer met de seizoenen geleefd omdat dit ook noodzakelijk was, nu lijkt dit verder weg te zijn.

Alles is aanwezig, alles is te koop in de winkels. Je bestelt online en het komt er aan. Je hoeft niet echt meer dingen met je handen te maken, terwijl dat juist heel goed zou zijn voor de aarding. Daardoor zijn jullie nu de basis aan het kwijtraken van waaruit gedurende eeuwen en eeuwen geleefd werd.

Natuurlijk zitten jullie nu in een transitie naar de Nieuwe Tijd waarin dat ook minder nodig zal zijn. Maar de tijd die er nu aankomt vraagt om goed in de aarde verankerd te zijn. Het geeft mensen ook houvast om werkelijk met de aarde verbonden te zijn.

Maak er een studie van welke planten in het wild eetbaar zijn. Dit is heel belangrijk als aanvulling op tekorten die wellicht gaan komen.

Jezus: ook de verbinding naar boven is heel belangrijk. Het klopt helemaal wat Gabriël zei, dat jullie op weg zijn om los van de grond te komen, niet helemaal meer geaard zijn en meer opgaan in het beeld van de computer dan in het beeld van de zon, bij wijze van spreken en dat is niet bevorderlijk voor de aarding. Buiten lopen, wandelen en de zon op je gezicht voelen verbindt je ook heel sterk met de bron.

Als je buiten loopt is het heel belangrijk om in het Hier en Nu te zijn en niet met je gedachten bij wat er nog gebeuren moet of wat er gebeurd is of bij problemen die er spelen. Merk de blaadjes op die aan de bomen beginnen te groeien, bewonder de brandnetels en de bloemen die weer tevoorschijn komen, de vogels die hun nestjes gaan bouwen. Zie wat er te zien is en voel wat er te voelen valt. Verbind je met de Kosmos, dan open je je ook voor alles wat er op dat moment is.

Als je daarentegen in gedachten verzonken met het verleden of met de toekomst bezig bent, sluit je je af. Wees in het Hier en Nu, blijf in je Centrum.

Tot zover Jezus en Gabriël

Moeite om in je centrum te geraken? Hulp nodig bij het transformeren van je heftige emoties? Vragen aan Jezus, bijvoorbeeld over waar je staat in je spirituele ontwikkeling of over je problemen? Kijk dan eens HIER

Meer over Lichtzuilen

Elias Telegramgroep

Nog niet aangemeld voor het plaatsen van Lichtzuilen?

Een gedachte over “GABRIEL EN JEZUS OVER AARDING”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s