Cabal, Channeling, Crypto, Deep State, Duisternis, Geen categorie, Heilung, Illuminati, Lichtzuilen, Meditatie, Mind Control, Spiritualiteit

LICHTZUILEN – 1 3 –

LICHTZUILEN PLAATSEN MET 916 ANDERE LICHTWERKERS?

Volgende plaatsting via Live YouTube Streaming dinsdag 22 maart om 19 uur.

RESULTATEN VORIGE PLAATSING:

De zuilen over plekken van kindermisbruik:

Jezus: “Het heeft heel veel effect gehad.” Hij toont dan een beeld van de wezens die daar achter zitten en wegkruipen alsof ze het Licht niet kunnen verdragen, want ze worden innerlijk geraakt door het Licht. Op het moment dat een menselijk wezen aan een ander zoiets aandoet, wordt hij gestuurd door een reptielachtig wezen.”

Jezus toont dan een kring mensen die geleid worden door deze reptielachtigen. Op dat moment wordt hun persoonlijkheid en geweten overstemd door de impulsen van die andere wezens. Het lijkt op een soort uittreding. Er is ook te zien dat velen nadien daar diepe wroeging over hebben en niet weten wat ze er mee moeten doen waardoor er een heel diep trauma ontstaat.

Door het plaatsen van de Lichtzuilen wordt het veel moeilijker voor die wezens om bezit te nemen van die mensen. In het beeld dat Jezus toont is ook te zien dat de reptielachtigen inderdaad als het ware wegkruipen voor het Licht en dat betreft de plaatsen waar het recentelijk nog heeft plaatsgevonden.

Op plekken waar het vroeger gebeurde wordt de energie getransformeerd. Dat is ook zo voor die andere plaatsen waar ze nog naar terug gaan, want die plekken worden moeilijker toegankelijk voor die wezens.

Jezus: “Er is ook veel gebeurd in katholieke instellingen. Kijk daar ook eens naar. Praktisch alle internaten waren daarbij betrokken.”

Elias: “Wij hebben ook nog tunnels met Licht gevuld. Heeft dat ook nog wat uitgehaald”?

Jezus: “De wezens in de tunnels hebben het mede daardoor veel moeilijker om op aarde te overleven. Dat kunnen ze enkel nog door de mensen in angst te doen vervallen, zoals nu weer door die oorlog. Vergis je niet, elke oorlog wordt in elkaar gezet, ook in deze werden Poetin zowel als Zelinsky gemanipuleerd.”

Elias: “Betekent dit, dat ook Poetin voor de Cabal werkt?”

Jezus: “Poetin werd heel erg in een hoek gedreven. Hij speelt weliswaar dit spel, maar hij is niet de persoon zoals die in de media wordt afgeschilderd. Hij dreigt wel, maar weet goed genoeg dat de wezens van het Licht geen kernoorlog toelaten. Door de intocht van het Westen in de Oekraïne werd hij tot deze oorlog gemanipuleerd. Hierdoor kan de Cabal al hun problemen op deze oorlog afschuiven.”

Elias: “Van het Licht in de tunnels ook een vaste oefening maken?”

Jezus: “Dat zou heel fijn zijn.”

Elias: “En de laboratoria van de Amerikanen?”

Jezus: “De dingen die ze daar produceerden zijn minder schadelijk geworden.”

Elias: “We hebben ook met de piloten van de Chemtrails gewerkt. Mogen we weten wat daar het effect van is geweest?”

Jezus: “Bij een aantal was er geen groot effect, anderen komen door het Licht steeds meer in gewetenswroeging. Ze beginnen zich af te vragen wat ze eigenlijk hun eigen kinderen aandoen of vragen zich af wat het effect op de planeet op langere termijn zal zijn. Ze beginnen zich meer vragen te stellen en dat is heel positief.”

Elias: “Ook hier kunnen we er een vaste oefening van maken tot het niet meer nodig is.”

Jezus: “Ja, zeker.”

Elias: “Zijn er nog nieuwe prioriteiten voor Jezus?”

Jezus: “De internaten, maar ook Lichtzuilen plaatsen voor vrede op de grens tussen Rusland en Oekraïne en die zuilen met elkaar te verbinden door ze uit te dijen.

Tot zover de boodschap van Jezus.

HIER AANMELDEN VOOR HET PLAATSEN VAN LICHTZUILEN

Meer over Lichtzuilen

Elias Telegramgroep

En HIER meer over Elias Healingwerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s