Aarding, Ascentie, Cabal, Channeling, Deep State, Illuminati, Spiritualiteit

JEZUS OVER TURBULENTE TIJDEN

In mijn recent artikel over aarding, had Aartsengel Gabriel het over de komende turbulente tijden. Voor mij weer een reden om Jezus hierover vragen te stellen.

Foto: Nasa

Elias: “Aartsengel Gabriel sprak onlangs over de turbulente tijden die voor de deur staan. Natuurlijk verandert het collectief bewustzijn en daarmee de snelheid waarmee de dingen veranderen. Mijn vraag: ‘de geplande ’cyberaanval‘ waardoor we ook met de sluiting van het electriciteits-, gas- en waternet alsook met voedseltekorten geconfronteerd gaan worden, rond welke periode moeten we daarmee rekenen en hoelang gaat zo iets duren?”

Jezus toont een periode van een paar maanden maar zegt dat het ook afhankelijk is van de angst van mensen op het moment dat dit gebeurt. Hoe banger de mensen zullen zijn, hoe langer het gaat duren. “Wees voorbereid, niet uit angst maar wees goed geaard. Dat is een innerlijke voorbereiding. Zorg ook dat je water kunt zuiveren, dat je weet welke planten je kunt eten of zorg tenminste dat je een boek over wilde eetbare planten in huis hebt waarmee in je in de natuur je voedsel kunt vinden. Dat zijn heel belangrijke dingen om te weten. Ook voedsel in huis opslaan.”

Elias: “Er is vaker gezegd dat die periode wel tot drie maanden zou kunnen duren. Is dat nog steeds zoals die tijdlijn er uitziet?”

Jezus: “Zoals het er nu uitziet lijkt het meer op een periode van twee dan van drie maanden maar dat hangt weer af van dat moment. Nogmaals: het is heel belangrijk om goed geaard te zijn, je voorbereiden zonder angst, maar vanuit een ‘voorbereid geaard zijn.”

Elias: “Dus vanuit een ’weten‘ .”

Jezus: “Ja, weten dit het heel belangrijk is.“

Elias: “Ik heb ook een vraag over de financiële crisis: Er wordt op internet zoveel geschermd met het begrip GESARA en dat dit op het punt zou staan om ingevoerd te worden. Ik heb daar naar mijn gevoel zo mijn twijfels over, over dat het nu echt voor de deur staat. Ook de Cabal strooit naar hartelust haar verwarringstichtende berichten rond. Ziet Jezus de verandering van ons financieel systeem inderdaad op korte of eerder op langere termijn”?

Jezus toont dan in feite iets anders en dat laat zien dat het langer duurt. “GESARA is een project dat past bij het begin van de Nieuwe Tijd, dus bij de volledige omslag. Je moet echt niet denken dat dit er al volgende maand zal zijn. Het gaat zeker nog een aantal jaren duren.”

Elias: ‘Hoeveel jaren?”

Jezus: “Dat hangt af van het bewustzijn van het mensencollectief. Wellicht niet voor 2026 gezien de huidige stand der zaken.

Wat er wel voor de deur staat is een grote inflatie, dat alles duurder wordt en een recessie waardoor de mensen minder kunnen kopen voor hun geld, waardoor ze bijvoorbeeld minder naar een restaurant zullen gaan of minder spullen kopen. En dat is nier per definitie slecht.”

Jezus toont dan een beeld van de ontbossing die plaats vindt omdat we aan de lopende band producten kopen, net zoals er heel veel uit de aarde wordt gehaald om dingen te produceren. “Door die recessie zullen jullie leren om anders met je geld om te gaan. Meer bewust worden van wat je kunt hergebruiken. wat ook te maken heeft met geaard zijn.”

Elias: “Hoe staat het eigenlijk met de toekomst van alternatieve betaalmiddelen zoals Crypto, bijvoorbeeld van de Bitcoin?”

Jezus: “Er zullen pogingen in het werk worden gesteld om Bitcoin in een kwaad daglicht te stellen langs de ene kant en langs de andere kant worden er juist heel veel mogelijkheden gecreëerd door Bitcoin. Ze proberen om het enigszins te reguleren en willen ook hun eigen Cryptomunten invoeren. Alles hangt samen met deze chaotische overgangstijd.”

Elias: “De W.H.O wil zich ontpoppen tot de nieuwe Cabal-wereldregering. Hoe ver komen ze daar mee?”

Jezus: “Er vindt een groot ontwaken plaats op aarde, dat is het positieve, maar het kan best nog even duren. Eind 2023, begin 2024 zou een kantelpunt op de huidige tijdlijnn kunnen zijn.”

Elias: “Dat nieuwe boek van Thierry Baudet zal ook wel helpen met dat ontwaken.”

Jezus: “Alles werkt als een olievlek, als een golfbeweging”.

Tot zover Jezus.

Elias Telegramgroep

En HIER meer over Elias Healingwerk

elias-coaching-healing@pm.me

Een gedachte over “JEZUS OVER TURBULENTE TIJDEN”

  1. Dank je wel Elias voor alles wat je doet en met mij en de anderen deelt. Tijdens de dinsdagavonden met jou kan ik meewerken aan de projecten die je noemt. In mijn auto ben ik druk en zie zoveel masten en kan ze hullen in de lichtzuilen. Soms zie ik 3 tegelijk en krijg direct de ingeving hoe dit aan te pakken. Weet dat ik geholpen word door de lichtwereld. Hartelijke groet in liefde en licht, Gerke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s