Ascentie, Cabal, Channeling, Spiritualiteit

JEZUS: ER ZAL ALTIJD ETEN ZIJN


De Mainstream Media kondigen grote voedseltekorten en wereldwijde hongersnood aan. Voor voedseltekorten waarschuwde Jezus reeds een hele tijd geleden. Hoe ziet hij de huidige situate?

Jezus: “Jullie zijn allemaal scheppers en creëren waarin jullie geloven. Er ontstaat een spiraal waarin veel mensen worden mee gezogen naar een gezamenlijke toekomst.

Als er geen tarwe wordt gezaaid, wordt er geen tarwe geoogst en dan is er een jaar lang geen tarwe. De wereld is zeer afhankelijk van tarwe omdat de meeste mensen dat eten. Maar we zitten in een transitie en het is de bedoeling dat we ons in de Nieuwe Tijd anders gaan voeden. De oude landbouw heeft geen plaats meer in de Nieuwe Tijd. Alle graanvelden die er nu zijn, hollen in feite de grond van Moeder Aarde uit. Het is noodzakelijk om een overgang te maken naar een nieuwe manier hoe we met de aarde omgaan.

Foto: Mattos Berger

Tijdens een noodsituatie waarin er bepaalde voedingsmiddelen ontbreken, zullen er nieuw mogelijkheden ontstaan die jullie met beide handen zullen aangrijpen om op een andere manier naar Moeder Aarde te kijken en hoe met haar om te gaan. Permacultuur zal een heel belangrijke zuil zijn van hoe jullie met de aarde in de Nieuwe Tijd zullen omgaan.”

Elias: “Veel bronnen uit de Geestelijke Wereld hebben steeds weer gezegd, dat er veel mensen gaan vertrekken vanwege het contract van hun ziel.”

Jezus: “Er zullen inderdaad velen vertrekken, het is de keuze van hun ziel om te gaan. Voor hun vertrek worden ook de mogelijkheden geschapen om te kunnen vertrekken. Er zal een periode zijn waar er heel weinig te krijgen is. Daarom is het zo belangrijk om een voorraad in te slaan en te kijken hoe anders met Moeder Aarde om te gaan.

Er zal altijd eten zijn.

Als je de natuur ingaat kun je de brandnetels zien of niet zien als voeding om er een lekkere soep van te maken. Er zijn volop mogelijkheden, maar je moet ze wel zien. Daarom is het ook zo belangrijk dat de mensen leren wat er in het wild groeit dat gegeten kan worden. Het zal wellicht minder vullen dan het brood wat er nu gegeten wordt, maar het gaat om een overgangsperiode. Als er veel mensen nu al waren overgestapt op Permacultuur, dan was er nu geen probleem geweest.

Alles hangt af van wat mensen creëren. Veel dingen bestaan niet meer in de Nieuwe Tijd. Daarbij hoort ook het werken met pesticiden en kunstmest en dat zal ook niet meer te verkrijgen zijn. Nu al wordt de toevoer op alle mogelijke manieren afgesneden. Veel systemen zullen worden afgebroken omdat ze niet meer kunnen functioneren. Waar het de Cabal dient, dient het in sommige gevallen ook het Licht omdat bepaalde dingen niet kunnen bestaan in de Nieuwe Tijd. Zo dient de Cabal soms ook het Licht.”

Elias Telegramgroep

Nog niet aangemeld voor het plaatsen van Lichtzuilen?

https://laposta.nl/f/ssdz6flmtnml

En HIER meer over Elias Healingwerk

elias-coaching-healing@pm.me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s