Geen categorie

ELIAS: UPDATE

Ik ga goed vooruit. Ik loop weer langere afstanden door het bos en over de (Gorselse)heide. Tot voor kort liep ik maximaal driehonderd meter met een stok, voor langere afstaden zat ik een rolstoel.

Afgelopen zondag bezochten we het openluchtmuseum in Arnhem, waar ik als kind ook met mijn ouders ben geweest en daar heb ik uren rond gelopen zonder problemen.

Het enige waar ik nog last van heb, is mijn pijnlijke verlamde rechter arm en mijn spraak. De longtumor heb ik nooit gevoeld. Wat de arm betreft, daar komt ook weer, zij het miniem, beweging in dankzij het werk met mijn hersencellen, waarvan ik aantal die zich rond de verdwenen tumor bevinden, herprogrammeer om de fuctie van besturing van de arm over te nemen.

Gisteren was ik weer bij een therapeut, ook in Arnhem, die werkt met een combinatie van Thaise massage en Yoga in verband met die pijn in mijn arm en schoudergewricht. Hij is twee uur met mij bezig geweest en ik heb achteraf geen pijn gevoeld, noch afgelopen nacht, noch vandaag overdag, hoewel ik de laatste tijd slecht sliep door de pijn en er ook overdag last van had. Dennis is een echt ‘kind’ van de Nieuwe Aarde:

https://www.omnamo.nl/

Trouwens, ik ben begonnen met een fitness training om spiermassa aan te maken, want door mijn ziekte was ik ruim tien kilo afgevallen tot een schamele tweeenvijtig kilogrammen. Nu zit ik al op zevenenvijftigeneenhalf.

Ik had onlangs een scan van mijn hersenen en er was geen spoor van de tumor meer te bespeuren. Vandaag heb ik de uitslag van de longscan gekregen: die tumor is gekrompen en dat dank de immuuntherapie in het ziekenhuis, de Maretak –

https://www.de-lemniscaat.nl/maretak/embed/#?secret=AiHKNo1fgy#?secret=lRlkxhNQIQ

het kankerdieet van dr. Henk Fransen *) , de healings die ik van Jezus, Maria en Maria Magdalena in een MedBed op de planeet Sirius **) mocht ontvangen en ‘last but not least’ het werk met mijn eigen cellen naar de aanwijzingen van Jezus. Het was immers de uitdaging om mezelf te genezen van de longkanker. Dus er is alle reden om blij, dankbaar en optimistisch te zijn.

Ik hoop binnenkort weer met de groep om gezamenlijk Lichtzuilen te plaatsen van start te kunnen gaan. Alleen mijn stem, of beter gezegd mijn spraak, die te lijden had van de hersenoperatie moet nog wat verbeteren.

De daarop volgende stap zal de online cursus ‘Opstijgen en Verjongen’ met Elias zijn, met medewerking van Jezus en Adama van Telos.

Samenvattend: er is inderdaad wat om naar uit te kijken.

*) https://www.bruna.nl/boeken/handboek-kanker-9789020211269

**) Ik reis diverse keren per maand met mijn lichtlichaam naar Sirius om daar die MedBed behandeling te kunnen ondergaan. Mensen met een voldoende hoge trilling zou ik eventueel naar Sirius kunnen begeleiden om daar ook een dergelijke behandeling te kunnen ontvangen.

Ik ontvang nog niet thuis, wat ik verder wel kan doen is healing op afstand met de hulp van een Engelengroep en uw vragen aan Jezus voorleggen (Channeling):

HIER meer info.

9 gedachten over “ELIAS: UPDATE”

 1. Hallo Elias,

  Wohw Elias schrik ervan wat ik allemaal hoor wat je gehad hebt ….heftig zeg, vond het al vreemd dat er geen nieuws meer doorkwam van jou. Heel veel sterke gewenst…

  Lieve groet Marlies

  Outlook voor Android downloadenhttps://aka.ms/ghei36 ________________________________

  Like

  1. Dankjewel voor je lieve woorden.

   En ja, door die uitdaging te accepteren is het mij mogelijk te tonen dat iedereen met de hulp, die vanuit de Geestelijke Wereld en van anderen, ook van de reguliere geneeskunde, steeds beschikbaar is, zichzelf kan genezen als het past in het plan van de ziel.

   Ik heb mijn ziekte steeds als een grap beschouwd, veel gelachen, vaak tot ontsteltenis van mensen die met mijn toestand begaan waren, want ik had en heb een onwrikbaar vertrouwen in Jezus die mij door het hele traject begeleidt.

   Lichtvolle groeten,

   Elias

   Like

 2. Goed en mooi om te lezen Elias.
  Heel inspirerend.
  Dank voor t delen en heel veel sterkte, Licht en succes met je verdere heling!

  Hartelijke groet,
  Liesbeth

  Like

 3. Lieve Elias,

  Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo goed vooruit gaat!

  Prachtig om te lezen wat je allemaal bereikt hebt! Diepe buiging!

  Ik wens dan ook dat het verdere herstel voorspoedig voor je zal verlopen in Licht en Liefde!

  Liefs,

  Ingrid Brummelhuis

  Like

 4. Hallo Elias.

  Fijn dat het weer zoveel beter met je gaat. Je artikelen zijn fijn om te lezen en om aan te spiegelen. Heel inspirerend in ieder geval voor mijn eigen Pad. Dank dat je je ervaringen zo onbevangen en open met ons wilt delen. Dat helpt om ook kritisch naar mezelf te blijven kijken op die momenten dat ik heel verontwaardigd naar een ander kan kijken. 😉😊 Heel veel beterschap.

  Hartelijke groet. Betty Wattimena-Hitipeuw

  Like

 5. Prachtig hoe jouw genezingsproces is gegaan. `ik ben Llili Lew en vind jouw doorgingen schitterend en het werk voor ons allemaal verleden jaar oktober heb ik 2 herseninfarcten gehad, verschillende dokters aan mijn bed geweest, ach beetje duizelig terwijl ik ze vertelde net n centrifuge paar duizendtoerental in mijn achterhoofd. dacht ik dat ik omhoog zou gaan. kon niets meer. na weken met dokters bellen heeft mijn dochter mij eindelijk in het ziekenhuis gekregen.. in ziekenhuis 2 de herseninfarct gekregen. Mijn dochter en kleindochter kwamen op bezoek en zagen dat mijn oog en mond links scheef waren. klodder aardappelpuree op mijn kin.niks van gemerkt,je gelooft het niet verpleegkundige zagen niets. wel kwam de volgende dag n specialist en n scan gemaakt. ja 2de herseninfarct. Paar dagen naar n revalidatiecentrum. aantal maanden daar geweest. . Als je du met rollator naar wc kan. zelf in en uit je bed kan e nog iets dan moet je naar huis. was nog veel te zwak. huis met trappen ben nog 2 maanden in privé zorginstelling geweest om aan te sterken . was 8 kg afgevallen.En daar heb ik vooral mezelf geleerd om met rollator buiten te lopen. O ja, was ook bijna doof. SPECIALIST IK WAS N BIJZONDER GEVAL. Al die tij waren Jozef en Maria en regelmatig Jeshua en Maria Magdalen bij mij en meer Woon sinds 15 maart zelfstandig in flat met 1 x in de week 3 uur hulp verder geen nazorg meer gehad. ik ben ook dankbaar dat het buitengewoon goed met mij gaat. Veel hulp van mijn gezin gehad, gelukkig al die tijd geen pijn gehad, en meestal vredig gebleven. voor ons volledig herstel en ga zo door, Lili

  >

  Like

 6. Lieve Elias, wat ben ik blij om weer iets van je te horen en vooral dat je zo voorspoedig aan het herstellen bent. Dank voor je informatie en ik kijk al verlangend uit naar onze gezamenlijke meditaties rond de Lichtzuilen.

  Like

 7. Hallo Elias, wat fijn dat je voorspoedig herstelt! Ik heb vaak jouw methodiek tav witte Licht toegepast ivm jouw genezing. Wat fijn dat zowel de Goddelijke- als de Aardse wereld jou zo hebben ondersteund. Alle goeds!!! Francine

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s