Cabal, Channeling, Deep State, Duisternis

JEZUS OVER DE KOMENDE PERIODE OP AARDE

Jezus toont ontzaglijk veel ontwaakte mensen en het is alsof de aarde trilt en vibreert door deze zielen.

Jezus: “Het onlicht verzint de gekste dingen om hun verhalen hoog te houden en heel veel mensen geloven er niets meer van. Natuurlijk is er ook nog een groot slapend gedeelte.

Ofschoon de structuren van de Cabal echt op het punt van instorten staan, gaat het toch nog heel moeilijk worden. Wat echt nodig is, is dat de ontwaakten de innerlijke moed vinden om te blijven staan en om hun rug recht te houden. Je kunt dingen weten en toch meegaan met het narratief van de overheden. Als er druk wordt uitgeoefend gaan toch nog veel ontwaakten mee met het verhaal van het onlicht. Natuurlijk is het voor ieder verschillend waar de grens ligt, met welke druk een mens zich op de knieën laat dwingen.

Echt heel moeilijke tijden wachten om de hoek en die zijn bedoeld om de rest van de mensheid te helpen om ook te ontwaken en het Licht over de aarde te laten verspreiden. De mensen moeten rekening houden met voedselschaarste en gebrek aan water. Zorg daarom voor een voedselvoorraad en water in huis en dekens om je warm te kunnen houden, mocht alles uitvallen. Het gaat ook om simpele dingen en hij toont dan zakjes soep en zegt: “Zorg voor dingen die houdbaar zijn. Om eten te kunnen verwarmen moet men op z’n minst een camping gasstelletje met voldoende cartouches in huis hebben.“

Elias: “Ook handig koken op hout: takjes, spaanders, of houtskool met een stel zoals het ’Temz kookstel camping‘, de ”Ostove pro ‘raket’ (ook voor kolen), de ’Petromax Hobo Stove‘ of iets dergelijks. Takjes vindt je in overvloed in het bos.

Jezus:” Zorg dat je iets kunt koken, wat niet afhankelijk is van electriciteit of van gas ’wat uit de muur komt‘, maar een losstaand systeem.

Elias‘ vraag aan Jezus: “Hoe lang gaat die moeilijke periode duren?“

Jezus: “Het hangt ondermeer af van de snelheid waarmee de mensheid ontwaakt.“ Hij wil daar verder niets over zeggen, maar toont een donkere deken die over de wereld gelegd wordt om bepaalde doelen te kunnen bereiken en laat dan verbindingen en contacten tussen mensen zien.

Jezus:“Zoek gelijkgezinden om zaken te kunnen regelen, om dingen te kunnen ruilen. Denk na wat je niet meer nodig hebt en wellicht later kunt ruilen.”

Elias: “Het is een complexe situatie die ook afhangt van het vervoer van voedingsmiddelen, maar ik zou aanraden om zijn minst voor vier maanden voedsel en water bij de hand te hebben.“

Elias biedt nu zijn werk als healer tegen een donatie aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s