Ascentie

WERELD IN BEWEGING – 8

Ook de natuur is in beweging:

sneeuwklokjes, gisteren bij kasteel Hackfort.

Over:

Het Coronavirus – Opwarming of kleine ijstijd?

Zijn wij allen healers?  –  Uw eigen lichaam via uw cellen genezen en verjongen – E621 – Werken met de tarot

 

Het coronavirus roept bij veel mensen heel wat vragen op.

Corona-color

Coronavirus. Foto: Dr. Fred Murphy

Theorieën over de oorzaken laten dan ook niet lang op zich wachten:

’Het waren Amerikaanse geheime agenten, die het virus in de markt van Wuhan hebben verspreid, heb ik ergens gelezen, ik weet niet meer waar‘ …

 ‘Het virus zou wel eens ontsnapt kunnen zijn uit een laboratorium in Huan, het enige in China met P4-status, dat zich met gevaarlijke virussen mag bezighouden.‘

https://www.sante-corps-esprit.com/choc-le-coronavirus-sest-il-echappe-dun-laboratoire-chinois/#sources

 of dat het volgens de site ’Niburu‘  met vaccinatie-experimenten te maken heeft.

Zelf kreeg ik van een Duitse vriend een amateur-video gestuurd waarin te zien is dat ginder mensen op straat gewoon (dood?) omvallen.

 Blossom Goodchild schrijft het volgende: 

’Zoals bij veel virussen die zijn verzonnen om grote paniek en angst te veroorzaken, zal er altijd een ‘medische situatie’ zijn die prominent aanwezig is op een moment dat undercoveragenten door de barrière heen kunnen glippen en ongezien uit het zicht verdwijnen. Zoveel wat er in jullie wereld wordt gepresenteerd is dat van een afleidingsmanoeuvre.”

https://wakkeremensen.blogspot.com/2020/02/blossom-goodchild-channeld-de-federatie.html#more

Aardopwarming?

De meeste wetenschappelijke  bronnen zijn het er over eens dat we veel warmere tijden tegemoet gaan met mogelijk fors stijgende zeespiegel en daarmee gepaard gaande overstromingen her en der:

 Zoals de universiteit van Vlaanderen

 

Of kleine ijstijd?

Toch wordt er hier en daar ook door wetenschappers gesproken over een komende kleine ijstijd:

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180102_03276131

De Geestelijke Wereld is heel duidelijk over dit thema:

zoals Kryon: ’Wij vertelden jullie dat jullie huidige opwarming een mini-ijstijd zou brengen maar wij zeiden ook dat het niet iets zal zijn dat onhoudbaar voor de mensen is en dat het langzaam genoeg gaat om je erop in te stellen.

 Hier meer Kryon over het klimaat

 Voor mij maakt het in feite weinig uit of de aarde opwarmt of afkoelt, of er meteorieten zullen inslaan, of er landen gaan verdwijnen en andere uit de oceaan zullen oprijzen, of door wie het virus werd verspreid en in hoeverre het verder zal uitbreiden.

Waar het wel omgaat is de vraag: wat doet het met mij? Ben ik klaar om alles te accepteren wat de Schepper nodig acht om de Nieuwe Tijd te kunnen voorbereiden? Vertrouw ik God voor honderd procent zodat ik nergens angstig op hoef te reageren en zal ik werkelijk als een rots in de branding blijven staan, wat er ook om me heen moge gebeuren?

 

Zijn we allen Healers?

toa-heftiba-a9pFSC8dTlo-unsplash-klein

Alst er iemand plots ziek wordt in onze omgeving en er geen professionele hulp in de buurt is,  kunnen wij altijd eerste hulp geven. Wat van belang is: een zuivere intentie om te helpen en het resultaat in Gods Hand leggen. We doen dat bijvoorbeeld met het volgende gebed: “Lieve God, ik vraag  uw hulp bij de genezing van het lichaam en de ziel van deze persoon. Niet mijn wil, maar uw wil geschiede. Ik ben een klein Licht en weet niet wat deze zieke werkelijk nodig heeft. Daarom vraag ik u om hier de leiding te nemen,  zodat healing kan werken waar ze het meeste nodig is.”

Concentreer dan op de kroonchakra en dooradem die om uw kanaal te openen en te zuiveren.  Mocht u het voelen, dan kunt u de palmen van uw handen naar de betreffende persoon richten of op of boven de pijnlijke plek houden, dus steeds zonder een bepaald resultaat te willen bereiken. Deze healing werkt altijd. Is het niet op het niveau van het lichaam, omdat de zieke de ervaring van het ‘ziekzijn’ nog even nodig heeft, dan werkt het op het niveau van de ziel.

Het kan ook gebeuren dat het door dit te doen duidelijk wordt, dat u een gave heeft om healing te geven, omdat u dit ook al in vorige levens hebt gedaan. Zo was het ook voor mij, In het begin van mijn healingcentrum in Brussel organiseerde ik een serie van healingseminars, die ik ook zelf volgde. Op een bepaald moment viel er iemand van een trap en smakte met zijn hoofd op het beton. Ik bedacht me geen seconde en legde mijn handen op het hoofd van die man. Na tien minuten was de stekende hoofdpijn gedaan. Niet veel later kwam ik iemand tegen die al twintig jaar aan migraine leed. Ook hier werkte de healing via mijn handen en was het jarenlange lijden gedaan.

Ook al ligt healing geven niet als taak in het levensplan van uw ziel, kan het in noodsituaties toch werken. Just try it ..

Ook is het handig om een flesje ‘Rescue’ van de Bachremedies bij de hand te hebben, wat helpt in geval van een shock of ongeval. De dosis is dan 4 druppels op de tong aanbrengen. Overigens wordt de Rescue ook gebruikt bij examens, diep verdriet, paniek of slapeloosheid.

We kunnen ook leren om ons eigen lichaam te genezen of te verjongen door met onze eigen cellen te werken. Dit kan na enkele jaren volgende maand weer in Nederland en wel in Zutphen worden geleerd. Wij werken dan met verschillende cellen en klieren. Ik heb hier eerder over geschreven, zoals over de hersencel:

 

Na het werken met de hersencel

gaan we ook aan de slag met de lever:

Levercel 01

Jezus over de levercel:

Voor het verjongingsproces van het lichaam
is het belangrijkste om met de cellen te werken.
En als we naar de verschillende cellen kijken
dan zien we celstructuren
die meer met het verouderingsproces te doen hebben
dan andere cellen.

Daarom beginnen we steeds met de levercellen
na het werken met de schildklier en hypofyse.

De lever is het orgaan voor de verwijdering van de giften.
Ze zorgt voor de verwerking van de voeding.
De lever heeft steeds weer nieuwe energie nodig
om goed te kunnen functioneren.

Zo moet eerst en vooral de lever goed functioneren om verjonging mogelijk te maken. Ze is daarvoor het aangewezen orgaan. Want hoe zwakker de lever wordt, hoe slechter ze functioneert en hoe meer de cellen bereid zijn om los te laten.

Hier meer informatie over het celwerkseminar van 14 en 15 maart

 

HET GEVAAR VAN E621

Ik kan er natuurlijk zelf over schrijven, over eigen ervaringen, zoals een vriendin, die steeds ziek werd als ze bij de Chinees had gegeten. Maar dit is een uitstekend artikel over dit onderwerp:

Vermijd deze 12 producten met E621 – ze geven deze 6 bijwerkingen

Je kent vast wel de ervaring dat je een hele zak chips leeg at zonder dat je het echt door had. Grote kans dat er in die chips de smaakversterker MSG (E621) zat. MSG is één van de meest gebruikte kunstmatige voedseltoevoegingen ter wereld. Smaakversterkers foppen je smaakpapillen en beïnvloeden je verzadigingsgevoel waardoor je meer eet dan nodig is. MSG wordt daarom ook als één van de belangrijke oorzaken van overgewicht gezien. Maar het wordt ook in verband gebracht met tal van andere gezondheidsproblemen, zoals autisme, ADHD en depressie door de effecten die het in je hersenen heeft.

Lees hier verder

 

Ben je geen helderziende dan kun je door

de Tarotkaarten te leggen, ook je

persoonlijke gaven en intuïtie ontwikkelen

Lees hier het artikel van Machteld:

kayla-maurais-1t2kjo4smpc-unsplash

Foto:  Kayla Maurais

Als klein kind had ik een grote liefde voor de oude rondtrekkende zigeuners met paard en wagen. Ik zag in gedachten voor me hoe de wagens prachtig versierd waren met houtsnijwerk, hoe ze er van binnen uitzagen en hoe er muziek werd gemaakt bij het kampvuur ’s avonds. Ook zag ik de kaartleggingen voor me die de zigeuners deden voor de mensen uit de dorpen waar ze langs kwamen. Er hing voor mij iets heel mysterieus en mystieks omheen. Mijn fascinatie voor de Tarot begon al in die tijd…

Lees hier verder

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s