Astrale reizen, Channeling, Healing, Medische Bedden, Spiritualiteit, Wetenschap

MedBed OP SIRIUS

Een cliënte die ik al eerder terug naar haar planeet had begeleid kreeg tijdens haar laatste bezoek op de Plejaden de uitnodiging van mijn gids, Jonah, om hem op Sirius te bezoeken. We vonden dat beiden een goed idee, want met de ervaring van het Med Bed in de natuur wilde ik zien of voor haar ook zo’n bed op Sirius mogelijk zou zijn.

Ze had inmiddels al een goede routine opgebouwd om met haar lichtlichaam te reizen en zo naderde ze vrij snel de planeet Sirius.

Elias: Hoe ziet die planeet er uit, als je dichter bij komt?

Licht, heel licht. Het is een andere energie dan de Plejaden. Als je het in kleuren zou moeten uitdrukken, dan zou ik zeggen geel licht. De Plejaden eerder blauw. Ik heb het gevoel dat ik er wel al geweest ben, maar dat het niet mijn thuisplaneet is.

Elias: we gaan nu landen en als je met beide voeten op de grond staat en je kijkt om je heen, wat zie je dan?

De dingen, zoals bloemen zijn transparanter. Ik zie de vormen en ze zijn zo transparant dat je de indruk krijgt dat je er zo doorheen kunt gaan. Het is heel licht. Ik zie een groepje mensen, ze zijn heel vriendelijk. Er is een man met halflang blond haar. Hij treedt op de voorgrond uit die groep en zegt dat ik hem moet volgen.

Ik volg hem en dat gaat vloeiend, maar mijn lichaam heeft wat moeite om zich aan te passen aan de frequentie van de planeet. Ik vraag hem om even te wachten. De trilling is nogal ijl, nogal hoog. De aanpassing gaat goed, hij heeft mij gevraagd om te gaan zitten en houdt beide handen boven mijn hoofd. Ik voel mijn energie veranderen. Ik voel dat al mijn chakra’s helemaal gaan openstaan, waardoor ik ook meer kan communiceren met de omgeving, alsof ik één wordt met het geheel. Ik voel me ook veel lichter in mijn energie. De Plejaden vroegen iets minder aanpassing. Ik zie dat er overal kristallen om me heen zijn, prachtige stenen.

Foto: Dobre Wzory

Ik ben opgestaan en we volgen een paadje dat omhoog loopt. Het is als een bergweggetje met aan beide kanten licht en kristallen, heel, heel mooi. Hier groeien geen bloemen. Het gaat ook heel snel, het is alsof we ons met onze intentie verplaatsen. De hele groep is meegegaan. We komen bij een gebouwtje dat ook heel ijl is, niet zoals de huizen op aarde. We gaan naar binnen en daar is Jonah. Hij begroet me en zegt dat hij op me gewacht heeft en dat hij wist dat ik zou komen.

Jonah zegt dat ik moet gaan zitten zodat ook hij mijn energie kan aanpassen. Hij vraagt me om te gaan liggen en ook hij houdt zijn handen boven mijn lichaam. Ik heb moeite om in die trilling te blijven. Het is een heel hoge frequentie. Hij zegt dat ik het goed doe. Er komen nu meer lichtwezens bij, die ook gaan helpen. Nu is het goed, zegt Jonah, die ook gaat zitten. De lichtwezens vormen een kring om ons heen. Ze zitten niet en staan niet, ze zweven.

Elias: ik vraag aan Jonah of er een Med Bed voor haar is, voor een behandeling om van haar migraine af te geraken en of hij bereid is om haar daar heen te begeleiden.

Hij zegt dat ze op aarde op een andere manier met Med Beds werken dan ze het op Sirius doen en dat het allemaal met trilling, met frequenties te maken heeft en dat zij van elke bank, elk bed, van alles waar je op kunt liggen een Med Bed kunnen maken.

Hij vraagt om rustig te blijven liggen en dat hij met de Engelen zal kijken wat hij kan doen.

Elias: Dus hij hoeft je niet naar een speciale plek te voeren. Dat is kennelijk niet nodig. Ik heb een ander persoon op een andere planeet naar een Med Bed in de natuur kunnen begeleiden.

Jonah zegt dat de natuur een trilling heeft die het makkelijk maakt om als Med Bed te functioneren. Hij zegt ook dat een Med Bed in feite trilling is waardoor je beter wordt en dat ze het voor mij willen proberen, maar dat ik er zelf ook mee aan de slag moet gaan en dat ik eigenlijk wel weet hoe ik het zelf kan doen, dus vanuit mijzelf en dat ik moet visualiseren dat ik omringd ben door een koker. Ik word in een soort buis van licht gelegd die zich helemaal om me heen vormt.

Elias: je moet ook een heel sterke intentie hebben om te genezen.

Het lijkt of mijn hele energie aan het veranderen is, ik voel me helemaal tintelen en mijn hoofd gaat anders aanvoelen en wordt helemaal licht, alles wordt licht, mijn hele lijf tintelt en het is alsof ik elke cel voel en dat alles aan het veranderen is. Mijn borst wordt lichter en ik zie lichtflitsen in mijn hoofd. Ook mijn hoofd voelt nu heel anders aan, het is helemaal licht, ook mijn hele lijf. Ik voel elke cel en alles verandert en dan nog die lichtflitsen in mijn hoofd.

De kleur van die energie is zilverachtig en helemaal gevuld met licht. En toch ben ik heel goed geaard. Ik tintel tot in mijn tenen. Het voelt als een soort reset. Nu prikkelt het onder mijn knieën en in mijn benen en ik wordt wat zwaarder.

Foto: Comfreak

Jonah zegt dat het tijd is om terug te gaan naar de aarde en dat de healing nog niet helemaal klaar is, maar dat wel alles gedaan werd wat op dit moment mogelijk was en dat dit de pijn al zal verlichten.

Dat wees op een vervolgbehandeling. Weer op Sirius?

Titel foto: Jill Welligton

Meer weten over mijn werk?

Elias Telegram-groep

Een gedachte over “MedBed OP SIRIUS”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s