Ascentie, Healing

LICHTZUILEN PLAATSEN

Het gezamenlijk plaatsen van Lichtzuilen

zal eens per veertien dagen gebeuren

tijdens een gratis YouTube-Meditatie

en wel vanaf dinsdag 30 november van 19:00 tot 19:45 uur

Iedereen is welkom

Mijn gidsen Jonah en Jezus:

Jonah: “Momenteel heeft Moeder Aarde het heel moeilijk en kan nog nauwelijks de emoties van de mensen verwerken. Daarom moeten jullie als eerste heel veel Liefde naar Moeder Aarde sturen, wat helpt om die zware emotionele energie te transformeren. Moeder Aarde heeft pijn, net zo goed als jullie pijn kunnen hebben en zij kan dan een deel van die emoties in een Lichtzuil transformeren, die dan dient als kanaal en zowel de emotionele energie van de mensen als die van haarzelf kan afwerken. Dus de transformatie biedt een uitweg aan die energie.”

Jonah toont een beeld van boze mensen, maar daarbij ook een groep die dat niet is en zegt “Met name de gevaccineerde mensen zullen heel boos zijn. Van de ongevaccineerde mensen zullen sommigen kwaad zijn, maar niet allen, omdat die bewuster in het leven staan. Er zullen ook veel lichtwerkers zijn die gaan werken om die woede te transformeren als het zover komt. Dan toont Jonah de aarde met overal lichtpuntjes van de Lichtzuilen die zich verspreiden. Heel veel mensen zullen overlijden en dat roept boosheid en verdriet op. Daarom is het voor ieder bewust mens een taak om alle gevoelens op aarde te kanaliseren.

Jezus: “Iedereen die Lichtzuilen plaatst, is bijzonder belangrijk voor ons. En elke afzonderlijke Zuil van Licht heeft een grote betekenis en zal ook door ons worden ondersteund. En elke zuil die geplaatst wordt, betekent een zegen voor degene die hem neerzet.”

AANMELDEN: mail@elias-medium.info

De link en het materiaal wordt na inschrijving toegestuurd.

Hier en Hier meer informatie over Lichtzuilen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s